HE is de best betaalde Britse tv-presentator.
Hij heeft een OBE verdiend, 11 Emmy's gekregen en is maatjes met alles en nog wat, van David Beckham tot Michelle Obama. Niet slecht voor een zelfverklaarde "dikke jongen" uit Buckinghamshire.
Nu, zeven jaar nadat hij zich in het zonnige Californië heeft gevestigd, gaat James Corden terug naar Blighty - te beginnen met een weeklange terugkeer van zijn cultus The Late Late Show.
Hij zegt: "Het beste van de wereld zou zijn geweest om gewoon te blijven, het geld te nemen en verder te gaan, maar ik had een soort van 'verrassing als er iets anders is?'
“Ik kon het gevoel gewoon niet van me afzetten dat het misschien ooit tijd was. Ik geef er de voorkeur aan om extra tijd met mijn familie door te brengen en ik heb nooit gewild dat de tentoonstelling het gevoel had dat hij niet meer welkom was.



"We weten niet zeker waar we zullen zijn of wat we gaan doen - dat zijn dingen die we moeten uitzoeken. Maar het zal uitstekend zijn om wat meer flexibiliteit te hebben, en het is opwindend.
“Er zijn een aantal zaken die ik zou willen schrijven en ik hoop dat er andere zaken voor mij zijn om te doen. Maar we hebben nog een jaar te gaan in de VS en ik kies ervoor om er het beste van te maken.”
Sinds de lancering van de alom gehypte CBS-tentoonstelling in 2015, is de structuur in meer dan 180 landen bekeken, terwijl de grote naam de drie meest bekeken clips heeft gemaakt in de records van de Amerikaanse late-night-tv.



In 2018 was zijn kenmerkende sectie Carpool Karaoke met Paul McCartney de meest bekeken YouTube-clip van het jaar - het verslaan van het koninklijke huwelijk van prins Harry en Meghan Markle.
Over het onderwerp waarvan James, beroemd, vrienden is geworden met de hertog van Sussex en zijn actrice-vrouw.
In een soort tv-coup keek Harry in februari bovenop een dubbeldekkerbus om geïnterviewd te worden door de 43-jarige strip.



In het segment rapte Harry op het themanummer Fresh Prince Of Bel-Air, FaceTimed Meghan en vloekte hij terwijl hij door Los Angeles werd geduwd en kopjes thee dronk.
Binnen enkele minuten gingen clips van hun ontspannen chat al lang viraal.
James en zijn vrouw, Julia Carey, die drie kinderen hebben, Carey, Max en Charlotte, wonen op slechts 90 minuten van Harry en Meghan's uitgestrekte Montecito-herenhuis.



Dus socialiseert het kwartet? Is hij sferisch geweest voor het huis van £ 11 miljoen van het paar?
"Ik heb", zegt hij. "Vroeger was het meer een soort speeldatumscenario [met de kinderen]. Daarna gingen we uit eten, het was heerlijk. Ik vertel je natuurlijk niets meer. Blijkbaar."
Dus is het echt dat hij een broodrooster voor ze heeft gekregen voor hun huwelijk in Windsor?
"Nee".
Doorploegen, wat kreeg hij ze dan? "Ik herinner het me absoluut niet", zegt hij met opeengeklemde tanden. “Ik denk dat Jules daar voor gezorgd heeft.



"Maar daarna, [bij de nachtelijke receptie], maakte ik een grap, verkleed als Henry VIII, en zei tegen iedereen: 'George Clooney is hier, dus gefeliciteerd met jullie nieuwe Nespresso-machine, jongens!' "
Mild warm voor zijn onderwerp, vervolgt hij: “Kijk, ik ben een grote fan van allebei. Het is duidelijk dat ik Harry hoger herken dan Meghan, maar ik neem aan dat het in werkelijkheid moeilijk is om te beoordelen of veroordelend te zijn.



“Mensen verwerken zaken en gaan op buitengewone manieren met zaken om en dat is oké, en het is oké om iets aan te nemen dat je over iemand aanneemt.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.