Prins Charles zou als koning in de problemen moeten komen als Meghan democratisch lid van de verjaardagspartij wordt.
Prins Charles moet zich bedreigd voelen door de politieke ambities van Meghan Markle.
De bekentenis komt nadat de zus van de Amerikaanse president Joe Biden zei dat Meghan in de toekomst een opmerkelijke kandidaat zou zijn voor de presidentsverkiezingen.
Voormalig minister van Buitenlandse Zaken David Mellor vertelt GB News: "Joe Biden heeft een zus, die intellectueel net zo opgewonden lijkt als hij, en ze begon een interview door uit te spreken dat ze denkt dat Meghan Marke lid moet worden van de democratische verjaardagsviering en eindigde haar te steunen voor het presidentschap".
Hij voegde eraan toe: “Om terug te gaan naar de plek waar we waren met Charles, dit is de plek waar Charles problemen heeft gekregen, ik bedoel, serieuze problemen.
"Hier is een persoon die zich in geen geval zeker heeft aangemeld om een ​​werkend lid van de koninklijke familie te zijn, wat ze [Meghan] wilde zijn, was ooit de mantel van Diana op haar te hebben geduwd, zodat ze moest doen wat ze wilde".



Hij beweerde dat er "geen stoppen is met haar ambitieuze ambities".
Hij vervolgde: "Ze was nooit Grace Kelly toen ze actrice was.
"We gaan er altijd van uit dat de slechte, oude Grace Kelly in Monaco belandt, maar ze was ooit een supersteractrice, weet je.
"Deze ongelooflijke vrouw, die we allemaal zo bewonderen, werkte aan een schoonmaakzeep in Toronto, maar nu is ze naar de grote klasse gekatapulteerd.
"Ik neem aan dat ze denkt dat ze de president van de Verenigde Staten zou moeten zijn".

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.