Meghan Markle hypocriete acties bekritiseerd via Britse omroep.
Meghan Markle houdt van de 'schijnwerpers' ondanks dat ze een vaandeldrager is van privacy.
De Amerikaanse omroep Megyn Kelly vertelt GB News dat Meghan's politieke ambities na het verlaten van het VK als senior royal hypocriet zijn.
Mevrouw Kelly zei: “Mevrouw ik kies privacy wil president worden. Mevrouw, ik kies voor privacy voor mijn kinderen, ze komt naar het Jubileum met haar jonge mensen die op de digitale camera zullen komen en ze wil de schouders onder de eerste tier royals wrijven."
In een eerder gesprek met ITV's Good Morning Britain zei Joe Bidens zus Valerie Biden dat ze Meghan Markle graag in de politiek zou zien.



"Het is opmerkelijk om vrouwen in de politiek te hebben.
"Hoe meer meisjes we hebben, hoe hoger onze democratische machine zal werken - een hoger gezichtspunt, een unieke factor van gezichtspunt.
"We nemen alle vrouwen mee en we verwelkomen haar om binnen te komen en deel uit te maken van de Democratische partij."
Op de vraag of Meghan Markle "op een dag misschien een geschikte kandidaat voor het presidentschap maakt", voegde ze eraan toe: "Ja, natuurlijk zal ze dat doen."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.