Prins William is bezorgd dat de gesprekken die hij met prins Harry voert tijdens de jubileumvieringen ook gebruikt kunnen worden in zijn Netflix-documentaires, aldus bronnen.
De hertog van Cambridge, 40, is 'op zijn hoede' over de keuze van zijn broer om deel te nemen aan de weekendvieringen met zijn vrouw Meghan, 40, en hun tieners Alfie, drie, en Lilibet, elf maanden, zei een bron.
Het komt op het moment dat het paar, dat hun nieuwe levensstijl in Californië heeft opgebouwd, vrijdag introduceerde dat ze van plan waren om naar het VK te gaan voor het platina jubileum.
De hertog en hertogin van Sussex, die niet langer royals zijn, mogen nu geen deel uitmaken van de koningin op het balkon van Buckingham Palace voor Trooping the Colour, op donderdag 2 juni.
Als alternatief zullen ze worden toegelaten tot enkele evenementen van het weekend.



'William wil met Harry praten om te proberen de kloof tussen hen te herstellen, maar hij is bang dat het zijn weg naar Netflix, Oprah of Harry's aankomende boek zal vinden', laat een bron aan The Sun weten.
De broers zagen het allemaal in juli voor het laatst, voor de onthulling van een Kensington Palace-standbeeld ter herinnering aan hun moeder, prinses Diana.
Destijds beweerden bronnen dat een 'woedende' prins William er nu niet voor heeft gekozen om het evenement bij te wonen, na het interview met Oprah Winfrey in het slotjaar maart. twee
Koninklijke biograaf Tom Bower adviseerde The Sun: 'William zal zich zorgen maken dat Harry en Meghan een stunt zullen uithalen om te proberen de schijnwerpers te krijgen.



'Kate en William zouden dom zijn om niet achterdochtig te zijn en onverstandig om niet meer voorzichtig te zijn.'
Paleismedewerkers zouden ook bezorgd zijn dat de belangstelling voor een Netflix-filmploeg die Harry en Meghan volgt als onderdeel van hun miljoenendeal met de grote streamingdienst afbreuk zou doen aan de Jubilee-procedures.
Hulpverleners zijn naar verluidt van plan om te voorkomen dat de Netflix-crew het interieur van het paleis filmt voor Jubilee-evenementen.
Ze kiezen er niet voor dat de vieringen worden 'uitgebuit' met de hulp van het productieteam, nadat het paar in september 2020 de deal van £ 112 miljoen had ondertekend.
Het is wel verstaan ​​dat hovelingen hebben verklaard dat Netflix-camera's niet zijn toegestaan ​​in koninklijke huizen, samen met Buckingham Palace en Windsor Castle.
De filmploeg wil zich echter misschien mengen met de menigte en het paar schaduwen terwijl ze in VIP-ruimtes zijn bij openbare evenementen voor het jubileum.



Ze kunnen ook proberen deel uit te maken van het paar op andere belangrijke locaties, zoals St Paul's Cathedral, op een bepaald moment van de vier dagen van vieringen.
Op vrijdag waarschuwden koninklijke professionals dat de terugkeer van Harry en Meghan naar het VK de 'focus' van het platina jubileum van de koningin dreigt te worden.
Biograaf Bower liet vrijdag aan MailOnline weten: 'Ze zijn gedwongen om een ​​gedegradeerde functie te krijgen - gegroepeerd met alle verschillende VIP's - maar zijn oprecht wanhopig om niet langer te worden uitgesloten. Als het paleis niet langer opmerkelijk voorzichtig is, zullen de Sussexen de vieringen melken voor hun eigen voordeel.



'Hopelijk zullen de Sussexen stevig op de proef worden gehouden om weg te blijven van hun egocentrische bezigheden die de samenkomst van de ontzagwekkende koerier van de koningin naar Groot-Brittannië domineren.'
De selectie van prins Harry om te eindigen als een werkende koninklijke familie en beweringen te doen over de koninklijke familie vanaf de andere kant van de Atlantische Oceaan, zou de koningin hartzeer hebben bezorgd.



Er wordt ook gezegd dat het een essentiële breuk met prins William en prins Charles heeft veroorzaakt.
Tijdens de laatste maand van de Invictus Games zei Harry dat hij er nu niet van op de hoogte was of hij, Meghan, Archie en Lilibet naar het VK zouden terugkeren om plezier te hebben met het platina jubileum van de koningin, waarbij hij uitsprak dat er 'beveiligingsproblemen zijn en de hele boel anders' '.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.