Voelt Harry de hitte? Prince gaat semi-shirtless om wat zonnebrandcrème te halen tijdens de polowedstrijd in Californië, terwijl Palace-assistenten 'ontwerp maken om te voorkomen dat de Sussexen de Netflix-crew meenemen naar Queen's Platinum Jubilee-evenementen'.
Prins Harry ontblootte vrijdag zijn borst bij zijn moderne poloshirt in Californië, terwijl er ruzie ontstond over de aanwezigheid van hem en Meghan bij de viering van het Queen's Jubileum in Londen volgende maand.


De hertog van Sussex veranderde zijn shirt aan de zijlijn en liet zich voor de warming-up voor de wedstrijd zonnecrème of een zalf aanbrengen op dezelfde dag als de 1/3 verjaardag van zijn zoon Archie.
Hij werd gespot bij de wedstrijd omdat vroeger werd voorgesteld dat hij en Meghan, samen met prins Andrew, op donderdag 2 juni niet zullen verschijnen op het balkon van Buckingham Palace.
Paleisassistenten zouden erbij betrokken zijn dat de aandacht voor een Netflix-filmploeg die Harry en Meghan volgt als onderdeel van hun miljoenendeal met de grote streamingdienst, afbreuk zou doen aan de procedure.



Hulpverleners zijn naar verluidt van plan om de Netfilx-crew te stoppen met het filmen van interne Jubilee-evenementen.
Bij de recreatie in Santa Barbara, Californië, werd de prins ooit geholpen met de kledingwissel, waarbij aanwezigen een glimp van zijn borst opvingen terwijl hij van kleding wisselde.



De prins sloot zich tegenwoordig aan bij het poloteam Los Padres, nadat hij het grootste deel van zijn leven de recreatie had uitgevoerd.
De club wordt gerund met de hulp van zijn maat Nacho Figueras, die zei dat hij vroeger 'enthousiast' was dat de hertog deel uitmaakte van de gelederen.



'Mijn pologroep heeft een platform waar we het spel gebruiken en het platform om het bewustzijn voor goede doelen te verhogen. Harry wordt een onderdeel van dit team', liet hij aan KCLU weten.
Vrijdag maakten paleisofficieren bekend dat de hertog en hertogin van Sussex niet op het balkon van Buckingham Palace mogen staan ​​voor Trooping the Colour, in een selectie die via de koningin is gemaakt.



Ze heeft besloten dat niet-werkende royals nu niet op het balkon zullen staan, waarbij het formaat ook prins Andrew van het uitkijkplatform verwijdert.
Even na de aankondiging bevestigden de hertog en hertogin van Sussex dat ze enkele van de jubileumvieringen zullen bijwonen met hun kinderen Archie en Lilibet.
Maar een team van paleisassistenten zal in het gebied worden geplaatst om te voorkomen dat de Netflix-crew in het paleis filmt voor een van de documentaires over het leven van het paar.
Ze zijn er geen voorstander van dat de vieringen worden 'uitgebuit' door middel van het productieteam, nadat het paar in september 2020 de deal van £ 112 miljoen had ondertekend.



'Zelfs als ze de levering aannemen dat hun Netflix-crew niet naar Buckingham Palace kan om te filmen, zouden ze problemen moeten beredeneren - en op zijn minst een belangrijke afleiding veroorzaken', adviseerde een leverancier The Sun.
'Senior hovelingen accepteren dat Netflix het als één grote mogelijkheid zal zien om te profiteren van hun mega-miljoenenovereenkomst met het paar.'
Het is duidelijk dat hovelingen hebben gezegd dat Netflix-camera's nu niet zijn toegestaan ​​in koninklijke residenties, bestaande uit Buckingham Palace en Windsor Castle.
De filmploeg wil zich echter misschien mengen met de menigte en het paar schaduwen terwijl ze in VIP-ruimtes zijn bij openbare gelegenheden voor het jubileum.



Ze kunnen ook proberen om het paar te vergezellen op verschillende belangrijke locaties, zoals St Paul's Cathedral, op een bepaald moment van de 4 dagen van vieringen.
Vorige maand voegden ongeveer 30 bemanningsleden zich bij hen op de Invictus Games, in Nederland.
Op vrijdag waarschuwden koninklijke specialisten dat de terugkeer van Harry en Meghan naar het VK dreigt te veranderen in de 'focus' van het platina jubileum van de koningin.
Het paar kondigde hun comeback aan slechts enkele minuten nadat het werd gepubliceerd dat ze waren verbannen van het balkon van Buckingham Palace.



Een sensationele bewering om 15.00 uur zei dat het paar - evenals de hertog van York - niet langer op het balkon zou worden uitgenodigd voor Trooping the Colour, de schitterende start van haar lange weekend vol feesten.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.