Het koninklijke uitje komt als een fase van velen.
De hertog en hertogin van Cambridge zullen op een bepaald moment tijdens het platina-jubileum van de koningin een opvallende verloving aangaan terwijl ze naar Wales reizen.
Tijdens het centrale weekend van het platina jubileum zullen leden van de koninklijke huishouding naar elk van de landen in het Verenigd Koninkrijk gaan om de vieringen te verspreiden. William en Kate gaan naar Wales, terwijl prinses Anne naar Schotland gaat en prins Edward en Sophie Wessex naar Noord-Ierland. Details van hun engagementen zullen op een later tijdstip worden bewezen.
Wales heeft een apart gebied in de harten van William en Kate, aangezien het koninklijk paar voor en na hun huwelijk in 2011 een huishoudster had op het eiland Anglesey, en het eerste koninklijke paar werd dat vóór het huwelijk bij elkaar bleef.



Voor hun huwelijk voltooide William toch zijn opleiding bij de Royal Air Force, en dus trok Kate bij hem in.
Het paar deelde een boerderij met vier slaapkamers op het Bodorgan Estate, compleet met een eigen privéstrand.
Zelfs na hun huwelijk bleef het paar in het prachtige pand, en het groeide uit tot het eerste huis van hun oudste kind, prins George.
Maar maanden na het verwelkomen van de jongere prins, verhuisde het huishouden naar hun hypermoderne huis, Appartement 1A in Kensington Palace.
Toen ze het eiland verlieten, zei William: "Dit eiland is ons eerste thuis samen geweest, en het zal voor ons beiden altijd een enorm unieke regio blijven. Catherine en ik kijken ernaar uit om de komende jaren nog een keer terug te keren met onze familie."
Het koninklijk paar keerde eerder dit jaar terug naar Wales toen ze Abergavenny en Blaenavon bezochten om St. David's Day te vieren.



Tijdens de reis begonnen ze aan hun eerste gezamenlijke wandeling met het oog op het begin van de Covid-19-pandemie en werden ze verwelkomd met een juichende menigte buiten Abergavenny Market.
Zo'n negentig leerlingen van de nabijgelegen Cantref Primary School zongen voor de koninklijke bezoekers, velen gekleed in traditionele Welshe kostuums voor St. David's Day.
Het paar is voorgesteld met bloemen en een bak met Welsh-cakes om mee naar huis te nemen, maar een brutale schooljongen vroeg de toekomstige koning om ze te delen. Lachend antwoordde William: "Ik zou ze graag willen delen, maar er zijn er nu niet genoeg voor jullie allemaal!"

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.