"William wil graag met Harry praten om te proberen de kloof tussen hen te helen, maar hij is bang dat het zijn weg naar Netflix, Oprah of Harry's aankomende boek zal vinden."
Hertog van Cambridge Prins William is erbij betrokken dat zijn jeugdige broer Prins Harry Platinum Jubilee-gesprekken zal gebruiken als materiaal voor zijn Netflix-shows.
De Daily Mail, die een bron citeerde, verklaarde dat prins William ‘op zijn hoede’ is over de selectie van de hertog van Sussex om deel uit te maken van de grootmoeder Queen Elizabeth Platinum Jubilee-vieringen met zijn familie.



Het rapport dat The Sun citeert zegt: "William wil met Harry praten om te proberen de kloof tussen hen te helen, maar hij is bang dat het zijn weg naar Netflix, Oprah of Harry's aankomende boek zal vinden."
Prins Harry en zijn echtgenote Meghan zullen in juni de vieringen bijwonen ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van koningin Elizabeth, zo heeft zijn woordvoerder bevestigd.
"Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex, zijn verheugd en vereerd om in juni met hun kinderen de viering van het platina jubileum van de koningin bij te wonen", zei de woordvoerder in een verklaring.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.