Fans gebruikten FaceApp's 'leeftijdsfilter'-tool om te voorspellen hoe onze favoriete glamoureuze jonge royals eruit zouden kunnen zien als ze oud en grijs zijn - en eerlijk gezegd lijken ze nog steeds redelijk goed! De eigenzinnige app is beroemd om zijn humoristische filters, waarmee gebruikers geslachten kunnen wisselen, jaren kunnen verliezen en recentelijk een paar decennia aan hun leeftijd kunnen toevoegen - met behulp van een paar rimpels en grijs haar. Klik via om te zien wat er gebeurde toen Meghan, Harry, Kate en William door de app werden geleid...



Hier is Kate Middleton, 40, zoals we allemaal weten en van haar houden: jeugdig en verbluffend.
De toekomstige koningin zal hoogstwaarschijnlijk desalniettemin top lijken als ze de historische leeftijd bereikt, in overeenstemming met de app, die een paar extra spanningen op Kate's gezicht bevestigde, maar niet manipuleerde om haar gloed te verminderen.
Meghan Markle, 40, lijkt hier onberispelijk tijdens een bezoek aan Marokko in 2019.
De voormalige senior royal is bewezen met lachspanningen en een paar verdwaalde grijze haren in de gephotoshopte afbeelding - maar ze ziet er niettemin geweldig uit.
Vandaag is de 37-jarige prins Harry's meest dominante fysieke eigenschap zijn rode haar en baard...
Als de app er echter iets over te zeggen heeft, zal leeftijd hoogstwaarschijnlijk Harry's rode haar stelen, maar zijn ondeugende ogen en grijns intact laten.
Als de app correct is over de toekomstige koning van Engeland, zou prins William, 39, aangenaam verrast kunnen zijn.



Gephotoshopte Wills, die een opvallende gelijkenis vertoont met zijn vader, prins Charles, zal in de toekomst misschien een paar extra sporen op zijn gezicht vinden, maar hij zal niet veel meer van zijn haar verliezen!
De toekomst van de monarchie: volgens de app zullen de hertog en hertogin van Cambridge, zelfs op hoge leeftijd, geschikte verschijningen en een grote glimlach naar Buckingham Palace brengen.
Zullen Harry en Meghan een paar extra gezichtssporen hebben van hun tijd in de Californische zon? Het is mogelijk! Maar beide zullen niettemin glamour en stijl uitstralen, twee zelfs in de ouderdom.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.