Het koninklijk paar komt op de radio.
De hertog en hertogin van Cambridge zullen vrijdag een speciale boodschap brengen als fase van hun betrokkenheid bij de Mental Health Awareness Week, die loopt van 9-15 mei.
Het motief is dat William en Kate de Mental Health Minute leiden, een initiatief dat is opgezet door Radiocentre in samenwerking met de Royal Foundation of the Duke and Duchess of Cambridge, en dat zal worden uitgezonden naar meer dan 20 miljoen mensen via 500 radiostations.
Dit is het vijfde jaar dat Hunne Koninklijke Hoogheden in de Minute te zien zijn en dit jaar zullen William en Kate voor het eerst de enige sprekers zijn.



De minuut van 2022 is ter ondersteuning van Better Health - Every Mind Matters en biedt door de NHS goedgekeurde richtlijnen en advies om mensen te helpen bij het bestrijden van geestelijke gezondheidsproblemen en het aanpakken van eenzaamheid, het gebruikelijke thema van de Mental Health Awareness-week van dit jaar.
De Mental Health Awareness Week wordt jaarlijks georganiseerd met de hulp van de Mental Health Association en zal dit jaar zijn 21e jaar plezier beleven.
Het koninklijk paar zal ook naar Schotland reizen om studenten van de Universiteit van Glasgow te ontmoeten om te spreken over hun geestelijke gezondheid en welzijn in de loop van de pandemie, met inbegrip van degenen wiens onderzoek intellectuele gezondheidsonderzoek omvat, en leden van de University's Society for Mental Gezondheid.



Prins William zal ook naar Midlothian Football Club in Edinburgh gaan om te horen over een programma genaamd de 'Changing Room' dat voetbal als auto gebruikt om mannen van 30-64 jaar te helpen discussiëren over hun intellectuele gezondheid en sociale connecties op te bouwen.
Het koninklijk paar arriveert woensdag in Schotland en bij een van hun eerste afspraken gaan ze naar de Wheatley Group om te horen hoe de onderneming helpt om de levens van geneigde mensen radicaal te veranderen.
Schotland heeft een speciale locatie in de harten van William en Kate, toen het paar elkaar voor het eerst ontmoette en verliefd werd terwijl ze aan het lezen waren aan de St. Andrew's University.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.