Prins Harry wordt door zijn biograaf Angela Levin beschuldigd van 'samenzwering om de monarchie neer te halen' naar aanleiding van berichten dat hij ook het jubileum van de koningin zou overslaan om polo te spelen in Californië.
Koninklijke biograaf Angela Levin heeft prins Harry beschuldigd van 'plannen om de monarchie neer te halen', terwijl de hypothese blijft bestaan ​​​​of hij de volgende maand de viering van het platina-jubileum van de koningin zal bijwonen.
Mevrouw Levin, een koninklijke commentator en schrijver van talloze biografieën van senior personen van de familie, maakte de opmerkingen tijdens een interview met GB News.
Ze zag op het kanaal berichten bespreken dat Harry, 37, die in een herenhuis van $ 14 miljoen in Montecito woont met zijn vrouw Meghan, 40, en hun twee jonge mensen Archie en Lilibet, ook de viering van het platina jubileum van de koningin volgende maand kan missen, om in Californië en speel polo.



Presentator Colin Brazier zei dat deze rapporten erop wijzen dat de hertog van Sussex 'tot zijn oude trucs' is.
De biograaf antwoordde: 'Hij smeedt een complot, de ene stap na de andere, en doet een poging om de monarchie neer te halen.
'Wat probeert hij nog meer? Hij probeert het te vernietigen. Hij zegt dat zijn broer en vader in de val zitten, hij zou de koningin echt van streek moeten maken, hij doet alsof hij achter haar aan wil lijken, maar hij is er nu niet wanneer hij dat wil.'
Ze bekritiseerde de koninklijke bovendien omdat ze naar verluidt 'voor 10 tot 15 minuten opdook' voor zijn recente bijeenkomst met de koningin, die hij bijwoonde terwijl hij in Europa was voor de Invictus Games, en wees op de huidige onwelzijn van Hare Majesteit en de superieure leeftijd van 96 jaar.
Bovendien beweerde ze dat Harry naar verluidt te laat arriveerde bij zijn volgende vergadering met prins Charles, wat betekent dat de reünie kort was.
Mevrouw Levin zei: 'Het is allemaal een soort nare sport, denk ik, het is plannen maken, het is een soort schaken.'



Eerder deze week zei Omid Scobie, een vriend van de Sussexen, dat de prins de versoepeling van het 12-intentiepoloseizoen in Santa Barbara, Californië, zal spelen met zijn Los Padres-teamgenoten.
Zijn aankondiging volgde nadat de prins werd betrapt terwijl hij deelnam aan een vriendelijke recreatie van polo met zijn historische vriend Nacho Figuera in de Santa Barbara Polo and Racquet Club voor de jaarlijkse sluitingsweek van het Harry East Memorial Tournament.
De schrijver van Finding Freedom zegt dat Harry zal deelnemen aan de Folded Hills Pope Challenge tussen 9 en 15 mei, de Lisle Nixon Cup van 20-29 mei en het Cheval Athletics USPA Intra-Circuit dat van 3 tot 19 juni loopt.



Dit heeft geleid tot speculatie dat hij het jubileum misschien niet bijwoont, met vieringen die beginnen op donderdag 2 juni tot en met zondag 5 juni, en royals anticiperen op het balkon van Buckingham Palace aan beide uiteinden van de viering.
Hoewel Harry desalniettemin de belangrijkste evenementen zou kunnen bijwonen als zijn tijdschema het toelaat, hebben koninklijke experts opgemerkt dat de Sussexen slechts hoeven te verifiëren of ze sectie zullen nemen of niet.
Volgens koninklijke schrijver Tom Bower is deze verlenging van de bevestiging opzettelijk van de kant van Harry en Meghan, en ze moedigen de onzekerheid aan 'omdat hun roem en verdiensten afhankelijk zijn van regelmatige vermelding in de media'.
Hij instrueerde MailOnline: 'Er zijn meestal ernstige twijfels geweest of Harry en Meghan naar de vieringen zouden komen. Ten eerste omdat ze als burger niet in de schijnwerpers konden staan ​​op het balkon.



'Ten tweede omdat prinsen Charles en William woedend zijn over hun leugens over hen in het Oprah Winfrey-interview en, na Harry's huidige NBC-interview, hem en Meghan niet langer vertrouwen om zich fatsoenlijk te gedragen. Ten derde, vanwege het feit dat Meghan niet de moed heeft gekregen om Kate onder ogen te zien na haar misleidende beschuldigingen in het Oprah-interview.
'Meghan is bang voor de vreselijke krantenkoppen als ze terugkeert naar Groot-Brittannië. We weten echter niet hoe de aanhoudende ruzie tussen paleisofficieren en de koninklijke familie uiteindelijk zal worden opgelost.
'Ze moedigen de onzekerheid aan omdat hun populariteit en verdiensten afhankelijk zijn van regelmatige vermelding in de media. Ze zijn verslaafd aan het oppoetsen van hun eigendunk. Helaas is de schade die hun opzettelijke publieke 'besluiteloosheid' aan de monarchie toebrengt niet te voorkomen. Het is allemaal een fase van hun economische strategie.'

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.