Meghan Markle stal handig de donder van Kate Middleton op een bepaald moment van hun eerste gezamenlijke look in 2018.
Nadat ze de vierde partner van de Royal Foundation was geïntroduceerd, nam de hertogin van Sussex de schijnwerpers van Kate in de schijnwerpers met haar 'women empowerment'-toespraak.
Koninklijke commentator Christine Ross laat zien dat de uitdaging ooit Kate's geesteskind was.
Sprekend over Royally Us van Us Weekly, zei mevrouw Ross: "Kate had dat project eigenlijk geleid, het was zeker haar geesteskind van haar ervaringen en haar werk.



"Vooral zeer persoonlijke ervaringen met haar broer James die leed aan wetenschappelijke depressie.
"Meghan maakte enkele opmerkingen en veranderde het verhaal.
"Ik zeg liever niet gestolen in een agressieve ervaring, maar ik heb de soundbite gestolen.
"De krantenkoppen gingen toen over Meghan die zich uitsprak over de empowerment van vrouwen, terwijl de krantenkoppen over Kate's project voor geestelijke gezondheid moesten gaan.
"Het was een fascinerende introductie in de krachtoorlogvoering en de duidelijk moeilijke dynamiek tussen de vier en daarna hebben we ze vier nooit meer samen gezien."
Koninklijke biograaf Tina Brown had het er bovendien over dat Meghan het grootste deel van de zendtijd in beslag nam.



Ze zei: "Met een vrolijk eigenaarschap heeft ze een moeilijkheid ingezet die ooit niet eens meer op de rol van de stichting stond: de empowerment van vrouwen, en toen op zijn vurige top met de versnelling van de #MeToo-beweging.
"Vrouwen willen geen stem vinden. Ze hebben een stem. Ze moeten ervaren hoe ze die kunnen gebruiken", moedigde Meghan aan terwijl Harry vol ontzag verscheen en zijn broer en Kate met uitdrukkingsloze irritatie toekeken."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.