Er is gesuggereerd dat prins Harry het weekend van het jubileumfeest van de koningin zou moeten doorbrengen met vriend Nacho Figueras, in plaats van met zijn grootmoeder, aangezien hun poloploeg in die dagen wedstrijden zou moeten hebben - hier lijken we wie Nacho is en zijn stevige vriendschap met Harrie.
Over slechts 4 weken zullen de vieringen van het platina jubileum van de koningin ter ere van haar geweldige 70-jarige regering van start gaan.
Maar ondanks dat het bumper-bankexcursieweekend minder dan een maand verwijderd is, wordt nog steeds niet erkend of prins Harry en Meghan Markle naar het VK zullen touren om deel te nemen aan de festiviteiten.
En nu is gebleken dat Harry's pologroep, het Los Padres Polo-team, een wedstrijd in Californië zal spelen op een aantal data waarop de jubileumvieringen plaatsvinden.



Harry maakt deel uit van de groep met zijn oude vriend Nacho Figueras, 45, die de David Beckham van de polo wordt genoemd en een cruciale rol in zijn leven lijkt te spelen.
Dus wie is de mannequin-polospeler met wie Harry het jubileumweekend misschien wil doorbrengen als vervanger van zijn grootmoeder, de monarch? Hier nemen we een kijkje...
Polo-ster.
Nacho, wiens echte identiteit Ignacio is, komt uit Buenos Aires, Argentinië, en begon op negenjarige leeftijd met polo te spelen.
Op 14-jarige leeftijd verhuisde hij naar het landgoed van een familievriend, dus hij zou elke dag paarden moeten ervaren en zijn vaardigheden aanscherpen.
Tegen de tijd dat hij 17 was, werd hij expert en begon hij te genieten van polo op locaties in heel Europa.
Vervolgens werd hij een van de meest herkenbare spelers van de activiteit met het tijdschrift Tatler zodra hij hem in 2019 de 'David Beckham van polo' noemde.
Model leven.
Maar het is niet alleen de polo die Nacho in de publiciteit heeft gebracht.
Sinds 2000 is hij een mannequin voor het merk dat synoniem staat voor de recreatie van polo, Ralph Lauren.
Hij was het gezicht van Black Label van het bedrijf in 2005 en was vaak te zien in strakke tijdschriften en op tv.
Polo leidde Nacho niet alleen naar modellenwerk, het leidde er ook toe dat hij zijn vrouw Delfina Blaquier ontmoette, de dochter van een Argentijnse polospeler.
Volgens de Daily Mail ontmoette het paar elkaar in 1997 tijdens een polowedstrijd en begon het daten in 1998.



Ze trouwden in 2005 en hebben 4 kinderen - Hilario, Aurora, Artemio en Alba.
In 2009 behaalde hij bovendien de titel van de op één na knapste man ter wereld in een peiling van het tijdschrift Vanity Fair.
Koninklijke connecties.
In 2007 zou Nacho zijn langdurige vriendschap hebben gesloten met Harry, die ook een fervent polospeler is.
Het kwam hier toen de prins zijn liefdadigheidsinstelling Sentebale oprichtte, die deze getroffenen helpt door het gebruik van HIV, en Nacho werd een ambassadeur voor de zaak.
En sindsdien is het paar door de jaren heen als samen beschouwd bij eindeloze liefdadigheidspolowedstrijden - waarbij Nacho en zijn echtgenote de huwelijksceremonie van Harry en Meghan Markle in 2018 bijwoonden.
Nacho vertelde Insider ooit: "Ik denk dat het feit dat we allebei de gelijke manier van teruggeven voelen, je duidelijk helpt om een ​​geschikte relatie te hebben."



Hun gesloten vriendschap werd gedemonstreerd in 2019 toen Nacho sprak over het ontmoeten van Harry's zoon Archie, slechts enkele weken nadat hij was geboren.
In een interview met Vanity Fair zei Nacho: "Ik heb het kind eerder in Londen ontmoet dan met hem te poloën in Rome, en hij was heel goed met de baby. Hij is een natuurtalent, hij weet wat hij moet doen.
"Hij is al een geweldige vader. Hij is meestal dol op kinderen. We zijn al heel lang maatjes en ik heb hem tijd zien doorbrengen met adolescenten in alle zaken die we voor Sentebale doen, dus ik twijfelde er geen moment aan. Hij houdt van kinderen. Hij is zonder twijfel gelukkig."



Harry verdedigen 'met zijn leven'.
In 2019 verscheen Nacho in de talkshow van een van zijn gebruikelijke vrienden Ellen DeGeneres.
In het interview vroeg Ellen hem naar zijn vriendschap met Harry en de kritiek die hij en Meghan hier kregen tijdens hun tijd als royals.
Over Harry gesproken, hij zei: "Hij is een opmerkelijke man, iedereen die echt om hem geeft. Hij is echt toegewijd. Hij geeft absoluut om kinderen en hij geeft er om de wereld een betere plek te maken."
In de gelijke chat was hij ooit extra beloond voor Meghan die haar een "ongelooflijk meisje" noemde.
Hij voegde eraan toe: “Ze gaf alle dingen op die ze had om te trouwen met deze man van wie ze houdt, wat geweldig is.



"En mensen veronderstellen oh, wat is het handig voor jou, een vrouw om met deze man te trouwen. Maar niemand is zich bewust van alle zeer uitdagende dingen die hiermee gepaard gaan."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.