The Daily Beast weet dat prins William niet wil dat zijn broer de viering van het platina jubileum van koningin Elizabeth in juni bijwoont, uit angst dat zijn aanwezigheid de vieringen zou overschaduwen en de waardigheid van de procedure zou schaden.
"Harry's aanwezigheid op Britse bodem wordt nu niet verwelkomd met de hulp van zijn broer", zei een bevoorrading. “De laatste keer dat Harry naar het VK kwam, slaagde William erin in de Alpen te zijn. Deze dingen verschijnen niet per ongeluk. William kan zijn broertje niet zien en horen. Hij verlangt er niet naar hem daar."
De hypothese dat Harry niet zal komen kijken, is dat een nieuw gevormde pologroep waar Harry zich bij heeft aangesloten met zijn vriend Nacho Figueras, heeft gezegd dat het van plan is deze zomer een reeks pakken te spelen, waarvan er één in het eerste weekend van juni valt. .
De bron vertelde The Daily Beast dat William "heel tevreden" zou zijn als Harry de vieringen niet kon bijwonen omdat hij "polo speelde in Californië in plaats van naast zijn broer te staan ​​​​die zich voordeed als vrienden."
Natuurlijk heeft elke poloploeg reserve- en reservespelers, en Omid Scobie, de verslaggever die de pro-Sussex-biografie Finding Freedom schreef, suggereerde op Twitter om te veel te lezen in het plannen van wedstrijden.



De koningin zou niettemin persoonlijk verlangen dat haar kleinzoon aanwezig zal zijn en toegerust zijn om hem daarbij te vergemakkelijken. Buckingham Palace en Kensington Palace weigerden echter commentaar te geven wanneer daarom werd gevraagd of hun opdrachtgevers Harry wilden hebben om de jubileumviering bij te wonen.
De ongemakkelijke waarheid, vier weken verwijderd van wat een van de oudste vieringen van majesteit in de Britse geschiedenis zou moeten zijn, is dat het dominante thema dat de omgeving doordringt, onzekerheid is.
Niet alleen weet niemand zeker of Harry een of alle reeksen evenementen zal bijwonen, die van donderdag tot zondag in de eerste week van juni lopen, maar er is ook grote twijfel of de koningin er zelf zal zijn.
Het paleis heeft stilletjes laten weten dat haar aanwezigheid geenszins gegarandeerd is, en deze week kwam er een nieuwe bom: Hare Majesteit zal niet aanwezig zijn bij vier pre-jubilee tuinevenementen die deze maand in Londen en Schotland zullen plaatsvinden.



Een bron bij Buckingham Palace deelde The Daily Beast mee dat "het formaat van de gebeurtenissen in termen van de tijdsduur die ze uiteindelijk zullen hebben en de gebruikelijke hoeveelheid tijd" "sleutelfactoren zijn geweest bij verschillende huisgenoten die namens haar aanwezig waren".
Alle bronnen waarmee de Daily Beast heeft gesproken, zijn het erover eens dat Harry, aan de andere kant boos dat hij op zijn familie is - en ongeacht het historische lage watermerk dat zijn familieleden met zijn broer hebben geraakt - het jubileum kan bijwonen , grotendeels uit respect voor zijn grootmoeder.
Er zij op gewezen dat hij in zijn Today-tentoonstellingsinterview met Hoda Kotb waarschuwde dat hij precies dat "probeerde" te doen, en ook zijn jongste baby aan Hare Majesteit wilde voorstellen, maar dat een verscheidenheid aan logistieke en "veiligheidskwesties" eerst worden geregeld.
Het was ooit opmerkelijk dat Harry in zijn interview met Kotb, toen hem werd gevraagd of hij zijn broer (of vader) negeerde, weigerde de vraag te beantwoorden. Het is vrij duidelijk dat de relatie tussen Harry en William zo slecht is als het ooit is geweest, niet geholpen door nervositeit in William's fase rond de conventie-verpletterende keuze van Harry om een ​​"volledig eerlijke" memoires te schrijven, die zal worden gepubliceerd later dit jaar, waarvan William vreest dat het de monarchie kan schaden.
Wat de animositeit nog vergroot, is dat William en zijn gezin diep ontsteld waren door Harry te gebruiken die enkele dagen nadat hij zijn grootmoeder bij elkaar had op de Amerikaanse tv kwam en suggereerde dat ze nu eens niet wenselijk leek en dat het aan hem was om ervoor te zorgen dat ze was vroeger 'beschermd' en had 'de juiste mensen om haar heen'.
Het brak het weinige vertrouwen dat er nog was na talloze jaren van ruzie tussen Harry en William, zoals Harry's bewering aan Oprah dat William "opgesloten" zat in de koninklijke huishouding en dat Kate Meghan aan het huilen maakte in de aanloop naar haar huwelijk, en dat het paleis er vervolgens niet in slaagde om krantenrecensies recht te zetten waarin stond dat het tegendeel was gebeurd.



Emily Andrews, een professionele koninklijke waarnemer en voormalig koninklijk redacteur voor de Sun and the Mail on Sunday, vertelde The Daily Beast: “William is een pragmaticus, dus ik ben er zeker van dat hij de voordelen in Harry nu niet ziet komen. Het zou voor iedereen een stuk minder moeilijk zijn. Het is een samenkomst van de koningin en haar plichtsgetrouwe lange levensduur, maar als Harry en Meghan komen, zal het zwaartepunt op hen liggen als een vervanger dan op haar. Maar William heeft zijn speelkaarten op een bepaald punt van het totale onderdeel heel dicht tegen zijn borst gespeeld en heeft er tegen niemand iets over gezegd, dus je kunt er zeker van zijn dat hij er niet actief voor zou zorgen dat Harry niet zou komen.
“De hogere vraag is of Harry wel of niet wil komen. Vergeet niet dat Harry gelooft dat de pers zijn moeder heeft vermoord. Zijn doel is nu, zoals hij zelf heeft verklaard, te voorkomen dat de pers zijn echtgenote of kinderen vermoordt. Die angst kan ook paranoia zijn, maar het is hoe hij zich authentiek voelt. Het platina-jubileum is een vierdaags evenement waar pers en fotografen te allen tijde zijn plaats zouden kennen. Ik zie hem daar niet voor intekenen, en mogelijk nog een keer langskomen voor een niet-openbaar bezoek met de adolescenten later in het jaar.
"De realiteit is dat er nog geen laatste beslissing is genomen, maar die ook pas ongeveer een week eerder dan het jubileum zal worden genomen."
De koninklijke maker en YouTuber Lady Colin Campbell vertelde The Daily Beast: "William kiest Harry niet langer om daar te zijn. Hij denkt dat het Sussex-drama het hele aspect zal veranderen in een honden- en ponyshow.”

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.