Het besluit van Netflix om Meghan's animatie Pearl eerder dan ooit te dumpen, laat zien dat de supersterkracht van de hertogin afneemt, volgens een koninklijke expert.
Andrew Pierce, marketingconsulent-redacteur van de Daily Mail, vertelt Palace Confidential dat de massale streaming uitwerkt dat het koninklijk paar 'niet de financiering is die ze dachten dat ze waren'.
'Wat zegt het over de val uit de gratie van Meghan? Dit contract is niet eens meer twee jaar historisch en ze hebben al door dat haar beroemdheid in de Verenigde Staten aan het vervagen is...



'Ik neem aan dat Netflix erachter komt dat ze nu niet de financiering zijn die ze dachten dat ze waren', zegt hij.
'[Pearl] was erg belangrijk voor Meghan zelf, die de briljante wakkere krijger Queen is - het is een echte klap voor haar status en ego.'
De annulering van Pearl zou ook slecht nieuws zijn voor de versoepeling van het koningshuis, betoogt de dagboekredacteur van de Daily Mail, Richard Eden.
'Wat zo enorm is en eerlijk gezegd stressvol is, is dat de enige projecten die nu de onervaren mildheid van Netflix zullen krijgen, zeer persoonlijke projecten over de koninklijke familie zullen zijn', zegt hij.
'Dat plaatst ze in een lastige positie, want ik neem aan dat ze dat niet wilden doen en het zal mensen in Buckingham Palace vrijwel ongerust maken.'



Ondertussen brengt Rebecca English, de koninklijke redacteur van de krant, een vervanger voor het ultramoderne gedrang over wie welke grote residenties krijgt.
Terwijl de hertog en hertogin van Cambridge naar verluidt graag zouden willen oversteken naar Adelaide Cottage in Windsor, zouden ze moeten ontdekken dat ze prins Andrew aan het staren zijn.
'Ik heb vernomen via contacten die een beetje ingewikkeld kunnen zijn, omdat prins Andrew zonder twijfel altijd zijn oog op dat eigendom heeft gehad, het wordt al vele jaren gebruikt als een gunst en gunst huis voor koninklijk personeel en verre familie. . Hij had als plaatsvervanger gehoopt dat een van zijn kinderen, vooral prinses Eugenie, erin zou kunnen overgaan.



'Natuurlijk zouden de Cambridges voorrang krijgen als ze Adelaide Cottage verkiezen, maar ik denk dat het ooit behoorlijk interessant was dat Andrew zijn toekomst heel goed lijkt te zien bij Windsor, ondanks zijn terugtrekking uit het openbare leven, en dat hij zijn familie om hem heen ook.'

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.