Archie, de zoon van prins Harry en Meghan Markle, viert tegenwoordig zijn 1/3 verjaardag - en zijn geweldige grootmoeder de koningin, evenals zijn oom en tante prins William en Kate Middleton hebben hem verjaardagswensen gestuurd.
De koningin en de hertog en hertogin van Cambridge hebben de verjaardagswensen naar Archie, de zoon van prins Harry en Meghan Markle, gestuurd.
De tiener viert tegenwoordig zijn 0,33 verjaardag in Californië en zijn koninklijke huishouding ging naar sociale media om publiekelijk hun fantastische wensen te versturen.



Op het respectabele Twitter-account van de koninklijke familie werd een foto geplaatst van Archie als nieuw kind met zijn moeder en vader en grootmoeder Doria Ragland die de koningin en wijlen prins Philip ontmoetten.
Vroeger ging het vergezeld van de boodschap: "Ik wens Archie Mountbatten-Windsor een heel blije derde verjaardag!" Het bevatte ook een emoji voor een verjaardagstaart.
Ondertussen kozen William en Kate ervoor om een ​​gezinsfoto te delen die werd genomen tijdens de doop van Archie, waarop ook prins Charles, Camilla en twee zussen van wijlen prinses Diana te zien zijn. Ze deelden ook de gelijkaardige foto op Archie's verjaardagsafsluitingsjaar.
Vorige maand hadden Meghan en Harry een geheime ontmoeting met de koningin in Windsor Castle terwijl ze op weg waren naar de Invictus Games in Den Haag.
En op een bepaald moment tijdens dat bezoek, drukte de Mirror het paar dat de koningin adviseerde dat ze haar achterkleinkinderen, Archie en Lilibet, "in de nabije toekomst" zal zien.
De koningin kampte de afgelopen maanden met een reeks fitnessproblemen.



Net als een nachtelijk gezondheidscentrum voor een onverklaarbare aandoening, leed ze in februari aan Covid en had ze steeds ergere mobiliteitsproblemen.
Een aanbod dicht bij de Sussexen zei: "Zowel de hertog als de hertogin zijn zich er heel goed van bewust dat de koningin ouder wordt en fitnessproblemen heeft gehad die verband houden met haar hoge leeftijd.
"Ze hebben duidelijk gemaakt dat ze van plan zijn om in de nabije toekomst terug te keren om de koningin met hun gezin te zien."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.