Prins Harry en Meghan Markle zullen in het VK aankomen om bloedeloos welkom te heten door senior royals, zegt een expert.
De hertog en hertogin van Sussex, die enthousiast zijn om het platina jubileum van de koningin bij te wonen, zullen onderweg wegversperringen tegenkomen.
In een gesprek met de Telegraph zei koninklijke commentator Camilla Tominey: "Ik herken niet wat de Cambridges (Prins William en Kate Middleton) denken dat ze nu op het Platinum Jubilee zijn vanwege het feit dat we weten dat familieleden tussen beide paren blijf toch vrij afstandelijk.



"Natuurlijk, prins Charles, de enige emoties die ooit door hem en zijn mensen zijn gebruikt over hoe hij heeft gereageerd op dingen als het Oprah-interview, zijn verdriet in plaats van woede.
“Dus papa is verdrietig. Ik neem aan dat zijn broer boos en verdrietig is.
"Maar zoals vroeger het geval was met de begrafenis van prins Philip, zullen er moedige gezichten op de proppen komen."
Prins Harry en Meghan Markle hebben de koninklijke familie keer op keer kleur gegeven als je bedenkt dat ze het VK in 2020 hebben verlaten. Meghan sprak in 2021 met Oprah en beschuldigde The Firm ervan racistisch te zijn jegens haar en zoon Archie.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.