De hertogin van Sussex werd op een ongemakkelijk moment betrapt toen ze zondag samen met prins Harry op het podium stond tijdens een polotoernooi.
Meghan Markle, 40, was aanwezig bij de bestaande prins Harry, 37, en zijn team, Los Padres, met een trofee nadat ze een wedstrijd hadden gewonnen in de Santa Barbara Polo & Racquet Club.
Maar de prijsuitreiking was vrijwel niet meer ingestudeerd en Meghan werd uiteindelijk verpletterd tussen Harry en een van zijn tienerteamgenoten terwijl ze worstelden om de zware beker boven haar hoofd te tillen voor een foto.



Na een paar seconden in de schaduw bij de terugkeer van het podium, stapte Meghan naar de voorkant van het podium voor haar tweede in de schijnwerpers. twee
Beelden van het struikelblok werden ooit online gedeeld via een Twitter-gebruiker die aanhaalde dat het leek alsof ze 'de plek niet herkenden om haar neer te zetten' en uiteindelijk 'haar blokkeerden met de trofee'.



Harry's team, aangevoerd door zijn vriend Nacho Figueras, ook wel de 'David Beckham van de polo' genoemd, nam de Lisle Nixon Memorial-trofee mee naar huis tijdens het met sterren bezaaide evenement, dat open was voor het publiek en sterren aantrok samen met Rebel Wilson en Meghan's actrice BFF Abigail Spencer.
Meghan, die een zwarte hoed met brede rand, een overhemd met stippen en een geplooide korte broek van £ 670 droeg, was een keer aanwezig om de prijs uit te reiken en kuste elk groepslid op de wang - voordat ze een kus op de mond van haar man plantte.



Ze realiseerde zich dat er een deel van haar lippenstift was afgeveegd, nam haar vinger en veegde Harry's lippen af ​​op een intiem moment gadegeslagen door de menigte toeschouwers.
Zoals te zien is in de clip, manoeuvreerde Meghan zichzelf vervolgens naar het midden van het podium, voorbereid op de trofeefoto.



Harry leek zijn jongere teamgenoten, die elk 16 zijn, te vertellen hoe het moment zich ontvouwde toen kapitein Nacho Figueras, een oude vriend van de Sussexen, naar binnen reikte en de trofee boven zijn hoofd tilde en aan Harry overhandigde.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.