Meghan Markle's vervreemde vader, Thomas Markle, zou naar verluidt maandagavond in het ziekenhuis zijn opgenomen omdat hij dacht dat hij een beroerte had gehad.
De gepensioneerde regisseur van televisielampen, 77, werd ooit gefotografeerd terwijl hij in een ambulance in Tijuana, Mexico, werd geladen met een zuurstofmasker over zijn gezicht, meldde TMZ.
Volgens de krant werd Thomas rond 21.30 uur met spoed over de grens naar een medische instelling in Chula Vista, Californië gebracht. buurt tijd. Naar verluidt wil hij nu misschien niet met paramedici praten en moest hij zijn symptomen op een stuk papier schrijven.



"Mijn vader wordt beter in [het] ziekenhuis", vertelde Thomas' 57-jarige dochter, Samantha Markle, later aan de Daily Mail in een verklaring.
“We vragen om privacy voor het gezin, voor zijn gezondheid en welzijn. Hij heeft gewoon rust en rust nodig', vervolgde ze.
“Het is een aanfluiting hoe verschrikkelijk veel hij is gemarteld en hoeveel hij heeft moeten doorstaan ​​dankzij de push van mijn zus de afgelopen jaren. Dat is onvergeeflijk."



Thomas haalde eerder de krantenkoppen omdat hij de koninklijke huwelijksceremonie van Meghan met prins Harry in 2018 niet bijwoonde vanwege problemen met zijn hart.
Ondertussen heeft Samantha de hertogin van Sussex lange tijd de schuld gegeven van de afnemende gezondheid van hun vader, en ooit had ze het oneens met Meghan die Nelson Mandela eerde terwijl ze op gespannen voet stond met hun vader.



"Wat dacht je ervan om eer te bewijzen aan je eigen vader?!" Samantha twitterde in 2018. “Genoeg is genoeg. Gedraag je als een humanitair, gedraag je als een vrouw. Als onze vader sterft, is het jouw schuld, Meg!'
Volgens meerdere verkooppunten betekent Thomas' hypermoderne fitness-angst dat hij volgende week niet aanwezig zal zijn bij het platina-jubileum van koningin Elizabeth II in Londen, zoals hij naar verluidt had gepland.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.