De hertog en hertogin van Sussex lijken een Californische coole levensstijl te hebben omarmd.
Twee jaar nadat Prins Harry en Meghan Markle hadden aangekondigd dat ze zouden terugtreden als werkende royals en buiten het Verenigd Koninkrijk zouden gaan wonen, zou blijken dat het paar en hun twee jonge kinderen deelnemen aan het bestaan ​​van de staat. In een nieuwe video die is uitgebracht op de New Zealand Modern Affairs-tentoonstelling Te Ao met Moana, biedt de hertog van Sussex kijkers een kijkje in zijn huis in Montecito, Californië.



In overeenstemming met het Californische minimalisme en de stijl van het huishoudelijke kantoor van de hertogin (winkel lijkt hier van die kamer te zijn), is het huis ontspannen en uiterst op de natuur geïnspireerd. Een verweerd wit samenvattend kunstwerk zit in de rug van hem, terwijl een set van drie eenvoudige houten kandelaars (deze handgesneden kandelaars van Nomad Home zijn als alternatief vergelijkbaar) en een plant die ernaast gluurt, extra dimensie toevoegen. De kandelaars, het schilderij en een stapel onervaren boeken nemen plaats op een meer industrieel leunende consoletafel die sterk lijkt op de X Frame Entry Table van Saracina Home. Al met al is het huis wat informeler dan de paleizen die prins Harry ooit bewoonde, hoewel niet veel minder stijlvol. In ieder geval is het landgoed in Californië zonder twijfel extra gastvrij voor de kippen van de familie en het bijbehorende hok.



De video komt als Travalyst, de coalitie voor duurzaam toerisme waarvan het hoofdkantoor in 2019 de Duke heeft, hun eerste marketingcampagne voor klanten afkondigt die erop gericht is duurzame reizen extra benaderbaar te maken. De lijst met reisgenoten van Travalyst bestaat uit Booking.com, Expedia Group, Google, Skycanner, Tripadvisor en Visa.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.