DE Koningin heeft een huiveringwekkende waarschuwing gekregen over een sleutelfunctie die Harry desondanks bekleedt terwijl William zich voorbereidt om op te treden.
De prins van Wales en de hertog van Cambridge zullen namens de koningin het parlement openen in een historische verschuiving waarbij Charles de toespraak van de koningin zal bestuderen. De monarch trok zich terug uit de gelegenheid, bijna 60 jaar nadat ze het uiteindelijk had verwaarloosd, op advies van haar koninklijke artsen. Maar een expert heeft gewaarschuwd dat deze verbetering de noodzaak benadrukt van Harry en Andrew om te worden verwijderd als staatsadviseurs. Koninklijke journalist Richard Eden zei: "Dit benadrukt de urgentie van het feit dat prins Andrew en prins Harry worden ontdaan van hun rol als twee van de vier staatsadviseurs van de koningin."



De organische sfeer van hun ruimte voelt ook verbonden met de zaak waar prins Harry het in de video over heeft: duurzaamheid, en meer specifiek de praktijken van de Māori-bevolking in Nieuw-Zeeland. "Ik ben in mijn leven een aantal keer in Aotearoa [Nieuw-Zeeland, in de Māori-taal] geweest en heb altijd een diep respect en verbondenheid gevoeld met het Māori-volk, waardoor ik me elke keer zo welkom voel", legde hij uit. in de clip, tussendoor communiceren in de Māori-taal zelf. 



"De Māori-cultuur begrijpt inherent duurzame praktijken en hoe we beter voor ons levengevende land kunnen zorgen, wat cruciale lessen zijn die we allemaal kunnen leren."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.