De zus van president Joe Biden heeft Meghan Markle uitgenodigd om deel uit te maken van de Democratische Partij omdat ze 'natuurlijk' een juiste kandidaat zal zijn voor het Amerikaanse presidentschap.
Valerie Biden Owens, 76, verklaarde dat de hertogin van Sussex 'welkom zou zijn om binnen te komen en zich bij de Democratische Partij aan te sluiten', inclusief dat het essentieel was om meer vrouwen in de politiek te hebben.
Het huishouden van Biden heeft al 10 jaar een hechte relatie met prins Harry en rapporten beweren dat Markle heeft genetwerkt onder hooggeplaatste democraten met het oog op het opzetten van een marketingcampagne en het starten van een beroep in de politiek.



Owens merkte op: 'Het is buitengewoon goed om vrouwen in de politiek te hebben. Hoe meer vrouwen we hebben, hoe beter ons democratisch apparaat zal werken. We heten haar welkom om binnen te komen en deel uit te maken van de Democratische Partij.'
Toen haar werd gevraagd of ze dacht dat de hertogin op een dag een zeer plausibele kandidaat voor het presidentschap zou zijn, liet Owens Good Morning Britain weten: 'Ja, misschien. Natuurlijk zal ze dat doen.'



Owens, die vorige maand haar memoires 'Growing Up Biden: A Memoir' lanceerde, toonde ook aan dat Biden in 2024 opnieuw president zou worden, terwijl ze zijn blunders als 'waarheden' verdedigde.
Republikeinen hebben Biden ervan beschuldigd mentaal ongeschikt te zijn voor het ambt na een reeks verbale blunders, zoals het aanwijzen van zijn echtgenote Jill als de vice-president en het oproepen tot regimehandel in Rusland door te zeggen dat Vladimir Poetin 'niet aan de macht kan blijven'.



Critici hebben de cognitieve achteruitgang van Biden genoemd als het belangrijkste doel voor het terugkrabbelen van de moderne regering over de andere recente verbale blunders van de president.
Op de vraag of het haar al dan niet geïrriteerd maakt wanneer Biden zich verdraait en mensen hem erop wijzen dat hij mentaal niet geschikt is voor zijn ambt, zei Owens: 'Allereerst zijn zijn blunders waarheden. Hij spreekt de waarheid.



'Is hij in staat? Let op hem. Kijk naar hem. Hij spreekt de waarheid. Soms komt het er op een onderscheidende manier uit en mensen noemen het een blunder. Hij spreekt de waarheid.'
Owens onthulde dat ze ooit niet 'enthousiast' was over Biden die jogde in oppositie met Donald Trump voor het presidentschap in 2020, omdat ze geloofde dat Trump ooit 'toegewijd was om mijn broer en mijn familie te vernietigen'.
Owens, die al meer dan 50 jaar verantwoordelijk is voor de politieke campagnes van Biden, zei: 'Bij alle verkiezingen die Joe heeft gehouden, was ik daar goed met hem. 2020 was vroeger een onderscheidend verhaal.



'Ik was ooit niet enthousiast over hem die naar de voormalige president joeg, omdat de voormalige president die ik vertrouw ooit toegewijd was aan het vernietigen van mijn broer en mijn familie.'
Owens voegde toe: 'Joe is de juiste persoon op het juiste moment voor de juiste baan en er zijn nog genoeg zaken die op de agenda moeten staan. Er is geen dag tussen de niet-openbare man of vrouw en de openbare man. Het Amerikaanse volk begrijpt waar Joe over gaat.'



Toen hem werd gevraagd of Biden in 2024 president zal worden, bevestigde Owens: 'Ja. We hebben dingen te doen. Absoluut.'
Owens was ooit de campagnemanager van haar broer voor al zijn campagnes in de Senaat en voor zijn presidentiële bod van 2008, dat hij alleen opschortte om te worden gekozen als de running mate van de Democratische kandidaat Barack Obama.



Ze was een senior adviseur van de winstgevende 2020-campagne van de president.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin, Amerikaanse presidentschap


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.