MEGHAN MARKLE is openlijk verwelkomd om deel uit te maken van de Democratische viering in Amerika door de zus van Joe Biden.
Valerie Biden Owens heeft onthuld dat Meghan Markle "natuurlijk" in de toekomst een geschikte kandidaat zou zijn voor het presidentschap van de VS. De hertogin van Sussex, die in maart 2020 afstand deed van koninklijke verantwoordelijkheden, werd politiek actiever toen ze begon te lobbyen bij Republikeinse politici om betaald ouderlijk vertrek en een klimaatbeleid via de Amerikaanse regering te omvatten. In een gesprek met ITV's Good Morning Britain zei Valerie: "Het is geweldig om meisjes in de politiek te hebben.
"Hoe meer dames we hebben, hoe beter ons democratisch systeem zal werken - een betere kijk, een uniek standpunt.



"We omarmen alle vrouwen en verwelkomen haar om binnen te komen en deel uit te maken van de Democratische partij."
Op de vraag of de hertogin "op een dag misschien een geschikte kandidaat voor het presidentschap zou zijn", voegde ze eraan toe: "Ja, natuurlijk zal ze dat doen."
Ondertussen heeft de voormalige Amerikaanse president Donald Trump erop gewezen dat de koningin de hertog en hertogin van Sussex hun titels zou ontnemen.
In een interview met Piers Morgan vertelde Trump aan de nieuwe talk-tv-show Piers Morgan Uncensored van de presentator dat Harry vroeger "geslaagd werd als geen personage dat ik aanneem dat ik ooit heb gezien".
Hij stelde zich voor dat de relatie tussen Harry en Meghan slecht zou aflopen, bestempelde de hertog als "een schande" en verklaarde dat het "verschrikkelijk" was dat hij de herdenkingsdienst van de hertog van Edinburgh negeerde.
Harry was afwezig toen de koninklijke familie in maart samenkwam ter nagedachtenis aan Philip, maar reisde deze maand met Meghan mee om zijn grootmoeder de koningin voor het eerst in twee jaar te zien op weg naar de Invictus Games in Den Haag.
In een later interview met NBC's Today-show leek Harry moeite te hebben met een versluierde waarschuwing voor degenen die het dichtst bij de koningin stonden, waarbij hij uitsprak dat hij er zeker van wilde zijn dat ze ooit "beschermd" was en "de juiste mensen om zich heen" had.



De heer Trump, die de koningin voor het eerst ontmoette voor thee in Windsor in 2018, zei over Harry en Meghan's Megxit-sage: "De enige factor die ik met de koningin oneens ben over waarschijnlijk een van de enige zaken ooit, is dat ik aanneem dat ze had moeten zeggen: als het jouw keuze is, prima. Maar je hebt geen titels meer, weet je."
De Amerikaanse miljardair voegde toe: "Ik wil weten wat er gaat gebeuren als Harry besluit dat hij er genoeg van heeft om de baas te spelen.
'Of misschien als ze besluit dat ze een andere man leuker vindt. Ik wil graag weten wat er gaat gebeuren als het voorbij is, oké.'
Hij suggereerde: "Ik heb bijna alles voorspeld. Het zal eindigen en het zal slecht eindigen."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.