Prins Harry's verrassende nieuwe ecotoerisme-advertentie bevatte een verfijnde - maar zeer veelzeggende - bekentenis over zijn vrouw, Meghan Markle.
Prins Harry stond erop dat hij en Meghan Markle een "ongelooflijke" tijd hadden tijdens hun koninklijke rondreis door Nieuw-Zeeland, ondanks verrassende beweringen in een nieuw boek.
Maandag werd een komische sketch met in de hoofdrol de hertog van Sussex onthuld op een Nieuw-Zeelandse tv-zender om zijn eco-reiscampagne te promoten, die mensen aanmoedigt om duurzaam te reizen.
De vijf minuten durende advertentie, die ook op YouTube in première ging, is onderdeel van Travalyst, een initiatief dat de 37-jarige in 2019 lanceerde.
In de clip wordt Harry beschouwd als joggend door een park voordat hij wordt achtervolgd door middel van 'beoordelingsagenten', gespeeld door Kiwi-acteurs Rhys Darby, Dave Fane en Rena Owen.
Tijdens de sketch wordt Harry beschuldigd van het afwerpen van een lollyverpakking tijdens zijn dagje uit naar Nieuw-Zeeland in 2018, wat hem een ​​milieuvriendelijke appartementranglijst van drie van de vijf geeft. De vader van twee kinderen, met een pet en een grijs shirt met de tekst "Meisje Papa", gaf toe dat hij het zich niet herinnerde, waarop Darby antwoordde: "Het kan een moeilijke tijd zijn geweest, het waaide vroeger."
"Ik denk niet dat het vroeger verwarrend was," zei Harry. “Vroeger was het een prachtige tijd. We hebben een geweldige tijd gehad in Nieuw-Zeeland. Het is mooi."
Darby zei later dat hij elke andere Brit met de naam Harry wilde rangschikken - Harry Styles.
Harry's commentaar over zijn bezoek aan de Stille Zuidzee met zijn vrouw in 2018 kwam hier snel nadat Tina Brown in haar e-boek beweerde dat de hertogin van Sussex de koninklijke tour "haatte"
De voormalige redacteur van Vanity Fair schreef tegenwoordig The Palace Papers: Inside the House of Windsor – the Truth and the Turmoil. Het onderzoekt "de schandalen, liefdesaffaires, elektriciteitsspelletjes en verraad" die het Britse koningshuis de afgelopen 20 jaar op zijn kop hebben gezet en bevat nieuwe onthullingen die volledig gebaseerd zijn op Browns toegang tot insiders van het paleis.



De bestverkopende maker schreef eerder een biografie over Harry's moeder getiteld The Diana Chronicles, die in 2007 werd gepubliceerd. Voor haar ultramoderne boek zei Brown dat ze sprak met meer dan honderdtwintig bronnen die dicht bij senioren waren geweest. medewerkers van de koninklijke familie.
Brown beweerde dat de voormalige Suits-beroemdheid "blijkbaar elke seconde haatte" van haar tour in 2018, wat het paar lovende recensies over de hele wereld opleverde.
Een voormalig paleismedewerker beweerde tegen Brown dat Meghan "de route van afspraken 'zinloos' vond."
"Ze begreep niet waarom de zaken zo zijn opgezet", beweerde het aanbod over de voormalige Amerikaanse actrice. “In plaats van opgewonden te zijn toen veel mensen zich bevestigden in het Opera House [in Sydney voor de duur van het Australische deel van de tour], was het vroeger heel erg zoals: ‘Wat is het doel? Ik begrijp dit niet.'”
Brown schreef dat "dit" verwees naar "de representatieve functie van de Britse monarchie en haar typische agenda, als een alternatief dan de focus op redenen die ze in de schijnwerpers wilde zetten."
Harry's eco-rating-initiatief, dat van start gaat in Nieuw-Zeeland, stelt hotels en bezoekers in staat om elk verschillend te prijzen op basis van hoe reizigers "het bedrijf, de gemeenschap en de planeet" beïnvloeden tijdens hun reizen.
"We hebben de non-profit Travalyst opgericht om te heroverwegen hoe reizen kan verlopen om ons wereldwijde begrip te vergroten, barrières te slechten en culturele verbindingen te creëren door ervaringen die we anders niet zouden hebben", introduceerde Harry in een persbericht. "We doen dit terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat buurtgemeenschappen eerlijk profiteren van toerisme en kritieke ecosystemen beschermen."
"In een wereld waar we zoveel dingen moeten rangschikken, vragen we ons nu af: wat als je vakantieplek je een beoordeling geeft?" hij ging verder. “Vanaf het prachtige Aotearoa, Nieuw-Zeeland, lanceren we onze eerste campagne. Er is een standaard Māori-spreekwoord: Ehara taku toa I te toa takitahi, ēngari he toa takitini (Succes is nu niet het werk van een individu, maar het werk van velen) – we nodigen je uit om een ​​fase van onze velen te zijn.”
Toen Travalyst werd gelanceerd, werd Harry door de roddelbladen bekritiseerd voor het gebruik van persoonlijke jets.
"Ik breng 99% van mijn levensstijl door met het bezoeken van de wereld per commercial", verduidelijkte hij later over zijn gebruik van persoonlijke jets. "Af en toe wil er een kans zijn op basis van een speciale omstandigheid om ervoor te zorgen dat mijn gezin veilig is - zo simpel is het meestal."
Het vertrek van de hertog en hertogin van Sussex van koninklijke verantwoordelijkheden begon in 2020 vanwege wat zij beschreven als de inmenging en racistische houding van de Britse media jegens Meghan. Het gezin woont nu met hun twee kinderen in de kustmetropool Montecito, Californië.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.