Prins Harry en Meghan Markle zijn opgericht door de snelle reactie van de koningin op hun verklaring over het verlaten van het VK.
Binnen een paar uur nadat de hertog en hertogin van Sussex hun keuze om te eindigen als senior royals hadden aangekondigd, gaf Queen een eerste verklaring af om de schade te beperken, merkt auteur Robert Hardman op.
In een interview met de Write Royalty-website zei dhr. Hardman: "Ik veronderstel dat ze heel goed de touwtjes in handen heeft.
"En dit zijn de laatste tijd uitdagende keuzes geweest, zeer niet-openbare keuzes.



"Ze heeft snel gehandeld. En ik veronderstel dat iedereen, vooral de Sussexen, verbaasd was over de snelheid waarmee ze bewoog toen de volledige Megxit-aflevering opdook.
"Toen die bom doordeweeks rond 18.00 uur uitkwam, dacht ik eraan om op kantoor te zijn.
En toen, binnen maximaal twee uur, kregen we een reactie van HM.
"Binnen een week was de moeilijkheid voor een groot deel opgelost.
"Ze verwees gezamenlijk naar de toepasselijke gebeurtenissen en ze kwamen tot een besluit."
Prins Harry en Meghan Markle verlieten het VK direct na hun aankondiging. Het echtpaar woont nu in Montecito, Californië, met hun kinderen Archie en Lili.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.