Familie liefde. Prins Harry wordt gemist door de kinderen van prins William. Een insider publiceerde op 12 mei 2022 aan Us Weekly dat de tieners van de hertog van Cambridge met echtgenoot Kate Middleton - prins George, 8, prinses Charlotte, 7 en prins Louis, 4 - het meest van hun oom en de rest van hun huishouden houden. mooie manier.
Prinses Charlotte vierde haar zevende verjaardag op 2 mei 2022 en heeft een jaarlijkse traditie om de leden van de koninklijke familie te noemen. “Ze is dol op [Koningin Elizabeth II] en haar opa [prins] Charles is enorm dol op haar. Ze zijn erg trots op de persoon met wie ze opgroeit, net zoals ze zijn met George en Louis", aldus de voorraad van Us Weekly. Toen prins Harry ooit werd genoemd, stelde de insider vast dat prins William "ook buitengewoon veel van hem houdt", inclusief dat de hertog van Sussex "heel veel" van zijn nichtjes en neefjes houdt. De bron vervolgde: "Charlotte zal iedereen in het huishouden attente cadeaus en kaarten sturen, en ze zullen op zijn minst als een gezin bellen om gelukkige verjaardagen te zingen enzovoort."



De insider wees er ook op dat de relatie van William's kinderen met andere royals een fantastisch signaal is voor de toekomst van de kroon. "Het is buitengewoon geruststellend voor de senior royals om te zien dat de toekomst van de koninklijke familie veilig is met dit volgende tijdperk aan het roer", legt de insider uit. "Het is duidelijk dat dit een enorm getuigenis is van de manier waarop ze zijn opgevoed door William en Kate te gebruiken, en van de waarheid dat ze vanaf het begin van hun bestaansreis eersteklas waarden en moraal hebben gekregen."



Prins Harry heeft de familie van William niet goed bezocht, aangezien hij en zijn vrouw, Meghan Markle, in 2020 naar Californië verhuisden. Het paar verhuisde met hun baby Archie, 3, en verwelkomde dochter Lilibet in het kustland in juni 2021. Prins Harry kwam snel keerde terug naar het Verenigd Koninkrijk voor de begrafenis van zijn grootvader, prins Philip, in 2021, en nog een keer in april 2022 om zich snel te herenigen met zijn grootmoeder koningin Elizabeth voor de Invictus Games in Nederland.
Harry en Meghan zullen verschijnen op het platina jubileum van koningin Elizabeth. In een verklaring van de vertegenwoordigers van het paar staat: "Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex zijn opgewonden en vereerd om in juni met hun kinderen het platina jubileumfeest van de koningin bij te wonen", kondigde een woordvoerder van het paar aan. Dit markeert het eerste uitje van hun dochter, Lilibet Diana's, naar het VK. Op verzoek van de koningin zullen het paar en hun kinderen echter niet aanwezig zijn op de gemeenschappelijke balkonlook tijdens de trooping of colour.



Voor meer informatie over de vete van prins Harry en prins William, bekijk het boek van historicus Robert Lacey uit 2020, Battle of Brothers. In deze bestseller van de New York Times en Sunday Times werpt Lacey een korte blik op de relatie van Harry en William door de jaren heen en overweegt elke seconde die tot hun uiteindelijke vervreemding heeft geleid. Van de invloed van de tragische dood van hun moeder, prinses Diana en de druk van hun rol in de koninklijke familie (William, de toekomstige koning versus Harry, de reserve), tot het effect dat hun andere helften Kate Middleton en Meghan Markle hebben gehad op hun verschillende paden, toont Battle of Brothers alle "hoogtepunten, dieptepunten en discretie" van het leven van deze broers op een manier die "nooit eerder is voorzien".

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.