Het paar gaat ver terug!
Prins Harry herenigde zich met een van zijn beste vrienden, Nacho Figueras, op zaterdag voor een aangename recreatie van polo - en het paar leek dichterbij dan ooit.
Nacho, een professionele polospeler en het gezicht van Ralph Lauren, trad toe tot de hertog van Sussex bij de Sanatabara Polo and Racquet Club voor het Harry East Memorial Tournament.
Op zijn Instagram-feed plaatste Nacho een uitstekende foto van de reünie. Bij de inzending die hij schreef: "Ik vind het geweldig om samen met mijn vriend, prins Harry, en de ontspanning van het Los Padres-team te gebruiken bij het Harry East Memorial Tournament van @santabarbarapoloclub.
"We hebben in de loop der jaren vele malen collectief gereden en nu we beide ouders zijn, is het extra onderscheidend om deze tijd samen door te brengen.



"De titel Los Padres werd vroeger geïnspireerd door de nabijheid van de discipline tot het Los Padres National Forest en bovendien door onze connectie als vaders. Fotocredit: @aurorafigueras."
Fans waren verheugd de besties weer samen te zien en lieten hun berichtjes achter op de post.
Een fan schreef: “Oh Nacho. Tranen in mijn ogen. Je relatie met prins Harry is een van de meest inspirerende vriendschappen die ik begrijp in het publieke oog.
"Wat een uitstekend concept om een ​​poloploeg vorm te geven om plezier te hebben in die band van vriendschap en familie en om nog meer geld te verdienen voor de juiste doelen. Archie zal in paniek raken!"
Een tweede antwoordde: "Absoluut opmerkelijk om jullie twee weer collectief te zien deelnemen en dat allemaal om een ​​waardevolle reden zoals gewoonlijk. Ga zo door met het juiste werk."
Een 0,33 merkte op: "Geweldig om jou en je broer #PrinceHarry het spel te zien spelen waar je van houdt, zoals altijd."
De vriendschap bestaat al meer dan dertien jaar. In gesprek met Insider zei Nacho dat het hun gedeelde liefde voor spel en filantropie was die het paar als vrienden verenigde.



"Ik ben twee keer in Lesotho geweest en ik vind het geweldig. Het is een buitengewoon element om de activiteit waar je van houdt te kunnen gebruiken als een platform om jongeren te helpen die het zeker nodig hebben."
Wat betreft Harry's rijvaardigheid, Nacho was ook erg onder de indruk en prees beide Prins Harry en Prins William voor hun polospelvaardigheden. "Ze houden van het spelletje polo, dus het is altijd leuk om bij hen in de buurt te zijn", zei Nacho.
"Het is altijd leuk om ze te helpen en een eer om ze te helpen geld op te halen, waar ze polo voor gebruiken, voor goede doelen, dus het is iets geweldigs."



Hij voegde eraan toe: "Hun grootmoeder [de koningin] is een grote fan van paarden en erg gepassioneerd. Hun grootvader speelde, hun vader speelde, ze spelen allebei. Het zijn geweldige ruiters."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.