Meghan Markle 'haat' het reizen door Australiƫ met echtgenoot Prins Harry keerde terug in oktober 2018 en bepaalde het bezoek 'zinloos', in overeenstemming met voormalig Vanity Fair-redacteur Tina Brown.
De Britse schrijfster drukte Meghan's gevoelens ergens in haar tijd Down Under af in haar nieuwe koninklijke biografie, 'The Palace Papers'.
Brown, die ooit de dagboekschrijver van prinses Diana was en nauwe banden had met het koningshuis, ontdekte Meghan's schijnbaar niet onder de indruk van Australiƫ via een voormalige stafmedewerker van het paleis.



Toen de Sussexen in oktober 2018 in Australiƫ aankwamen, kwamen veel Australiƫrs uit alle hoeken van het land bijeen om Harry en Meghan in levende lijve te zien.
De pers en het publiek raakten gecharmeerd van de aanwezigheid van de twee royals toen ze locaties in Sydney, Melbourne, Dubbo en Fraser Island in Queensland bezochten, en ook naar de Invictus Games gingen.
Ondanks de hitte-ontvangst en een levendig reisschema, beweert Brown dat Meghan in werkelijkheid een hekel had aan de reis.
'Dus, Meghan had blij moeten zijn met dit alles... toch? Nee. Vreemd genoeg haatte ze elke seconde', schreef ze.
'Ze begreep niet waarom de zaken zo waren opgezet. In plaats van opgewonden te zijn toen veel mensen in het Opera House kwamen opdagen, was het heel erg veel van: 'Wat is het doel? Ik begrijp dit niet', adviseerde een paleismedewerker aan Brown.



De medewerker verklaarde dat Meghan niet kwam opdagen om de 'representatieve rol' van de Britse monarchie vast te houden toen ze toerden, eraan toevoegend dat ze vroeger meer gefascineerd was door 'zaken die ze in de schijnwerpers wilde zetten'.
Brown's beweringen worden ondersteund in een artikel dat vorig jaar in The Times werd gedrukt, waarin wordt beweerd dat Meghan het 'dom' vond toen mensen samenstroomden om de Sussexen te zien toen ze in Sydney aankwamen.



'Wat doen ze hier allemaal? Het is dom', zou ze tegen haar team hebben gezegd.
Een bron zei dat ze het absoluut 'niet snapte'.
De Sussexen volbrachten vijfenzeventig opdrachten in 16 dagen in Australiƫ, Nieuw-Zeeland, Fiji en Tonga op een bepaald punt van de wervelende tournee - en dat terwijl Meghan in de beginfase van haar eerste zwangerschap was.
Ze werden vaak afgebeeld terwijl ze intieme gesprekken voerden, fans omhelsden of verschillende cadeaus ontvingen van bewonderaars gedurende hun hele tijd Down Under.



Brown beweert in haar boek dat een van de essentiƫle zaken die Meghan van de tour meenam, ooit de niet-erkende betekenis van haar en Harry in de koninklijke hiƫrarchie was.
'Het was voor Meghan een ommekeer om de volgas-snorrende, buitenrijder-vromen, menigte-brullende bewondering te maken van een populaire jonge royal tijdens een geplande tour naar het afsluitende theekopje met behulp van de Palace-machine.
'Meghan leek het succes te interpreteren als een oproep om Brand Sussex te versnellen in de Palace-hiƫrarchie.'
Echter, Meghan voelde zich naar verluidt 'afgeknepen' met de hulp van de koninklijke familie nadat het paar opnieuw naar het VK was vertrokken.



Toen ze thuiskwamen, verspreidde zich snel het bericht dat alles nu niet goed was in het paleis, samen met geruchten over een breuk tussen broers en een ruzie tussen Meghan en Kate Middleton.
In 2020 kondigden Meghan en Harry aan dat ze zouden aftreden als senior werkende leden van de koninklijke familie en dat ze later alle definitieve titels en patronaten die ze hadden werden ontnomen.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in Ć©Ć©n keer in uw inbox te ontvangen.