Meghan Markle en Kate Middleton hebben "zich ingehouden" om hun echtgenoten een huis te geven om opnieuw contact te maken.
Het lijkt erop dat prins Harry en prins William proberen hun gespannen relatie te herstellen voorafgaand aan het aanstaande platina jubileum van hun grootmoeder de koningin. The Mirror schrijft dat de broers, die al ongeveer 84 jaar met angst te maken hebben, over het algemeen sms'en en wekelijkse FaceTimes met hun kinderen beschermen "waardoor ze opnieuw een band konden opbouwen".
Oh, en interessant genoeg hebben Meghan Markle en Kate Middleton "weerhouden" van deelname aan de oproepen om hun echtgenoten de tijd te geven om dingen te herstellen.
"De broers wilden tijd hebben om het geheel tot rust te laten komen", aldus een voorraad. "De familie, bestaande uit William, was gedesillusioneerd door de manier waarop Harry en Meghan ervoor kozen om de koninklijke familie te verlaten." Meghan is een uitstekende moeder en loyale echtgenote en hij is oprecht blij voor zijn broer. Het lijkt erop dat de twee van hen de kloof hebben genezen en heel wat zijn teruggekeerd op hun historische vriend-voorwaarden. Meghan's afstand tot Kate heeft bovendien geholpen om de wrijving [tussen] de twee mannen.”
Meghan en Harry zullen een klein verjaardagsfeestje organiseren voor hun dochter Lilibet terwijl ze in Engeland zijn, wat helaas William en Kate nu niet kunnen bijwonen vanwege jubileumverplichtingen in Wales. Maar er wordt voorspeld dat Hare Majesteit de Koningin daar zal zijn en vroeg of laat de kans zal krijgen om Meghan en Harry's dochter voor het eerst te ontmoeten (een groot moment als ik aan Lilibet denk is naar haar vernoemd!). Oh, en prins Charles zal ook zijn kleindochter Lilibet voor het eerst ontmoeten tijdens deze reis.
Het is duidelijk dat Lili's feest achter gesloten deuren zal plaatsvinden, maar Meghan en Harry zullen tijdens het jubileumweekend meer dan één keer optreden. Nader te bepalen als hun kinderen meedoen!

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.