De aanhankelijke weergave van het paar deed ooit denken aan een andere gedenkwaardige kus die ze deelden tijdens een polo-fit in 2018.
Meghan Markle feliciteerde prins Harry zondag op zijn polo-evenement met een lieve kus!
De hertogin van Sussex, 40, juichte haar man toe in de Santa Barbara Polo & Racquet Club in Californië – nu niet ver verwijderd van het huis van Montecito dat ze delen met hun twee kinderen, de 3-jarige Archie en Lilibet, die 1 wordt. op vier juni
Meghan stapte uit in een zwart-wit overhemd met stippen en een witte korte broek. Ze accessoriseerde haar afhankelijke uiterlijk met een zwarte hoed met een brede rand en een zonnebril. Ze droeg bovendien een van haar favoriete voorlopige kettingen, die een "A" heeft voor de zoon van het paar, Archie.
Meghan kreeg ooit gezelschap via haar vriend en voormalig Suits-collega, Abigail Spencer. De vrienden coördineerden hun uiterlijk in bijpassende zwart-witte stippensembles.



De bemanning van Prins Harry - Los Padres, die de vaders / ouders in het Spaans kan - nam de Lisle Nixon Memorial-trofee mee naar huis na het evenement van zondag. Meghan was er altijd bij om de trofee uit te geven en ze gaf elk groepslid een kus op de wang. Toen ze voor haar man kocht, drukte ze een kus op zijn lippen. Nadat ze zich realiseerde dat er wat van haar roze lippenstift was afgeveegd, veegde ze zijn lippen snel af.
De liefdevolle vertoon van Harry en Meghan deed ooit denken aan elke andere gedenkwaardige kus die ze slechts enkele weken na hun koninklijke bruiloft deelden. In juli 2018 gaf Meghan Harry een felicitatie na het overhandigen van de winnende trofee tijdens een liefdadigheidspolowedstrijd.



Het pololidmaatschap van prins Harry wordt gerund door de wereldberoemde polodeelnemer Nacho Figueres.
Figueras, de oude vriend van prins Harry, met wie hij vaak polo speelt, deelde een beetje over hun groep nadat ze eerder deze maand meededen.
"Ik vind het geweldig om naast mijn vriend, prins Harry, en de rest van de Los Padres-groep te rijden tijdens het Harry East Memorial Tournament van @santabarbarapoloclub", schreef Figueras op Instagram. "We hebben in de loop der jaren veel samen gereden en nu we beide ouders zijn, is het uitzonderlijker om deze tijd samen door te brengen."



Hij voegde eraan toe: "De naam Los Padres werd gestimuleerd door gebruik te maken van de nabijheid van het veld tot het Los Padres National Forest en bovendien via onze connectie als vaders."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.