Meghan Markle had een My Fair Lady tweede toen ze gisteren samen met prins Harry naar een polowedstrijd ging.
De hertogin van Sussex, 40, stapte uit in een zwarte hoed met brede rand, een zwart-wit overhemd met stippen en een geplooide korte broek van £ 670 terwijl ze haar man aanmoedigde in de Santa Barbara Polo & Racquet Club.
Harry, 37, trad onlangs toe tot de poloploeg Los Padres, die de activiteit het grootste deel van zijn bestaan ​​samen met zijn broer William, 39, heeft uitgevoerd. Het lidmaatschap wordt beheerd door zijn historische vriend Nacho Figueres, 45, een Argentijnse sportberoemdheid genaamd de 'David Beckham van polo'.
De groep nam de Lisle Nixon Memorial-trofee mee naar huis tijdens het evenement van gisteren, dat ooit open was voor het publiek en sterren aantrok, waaronder Rebel Wilson en Meghan's actrice BFF Abigail Spencer.













Meghan was altijd aanwezig om de prijs uit te reiken en kuste elk bemanningslid op de wang - voordat ze een kus op de mond van haar man plantte.
Ze realiseerde zich dat er wat van haar lippenstift was afgeveegd, nam haar vinger en veegde Harry's lippen af ​​in een intieme seconde gadegeslagen door de menigte toeschouwers.
De aanhankelijke show was ooit een wereld verwijderd van de zenuwslopende en afstandelijke pik die Charles en Diana deelden na zijn polo-overwinning in 1985, slechts 4 jaar na hun huwelijk.
Het komt als de hertog en hertogin van Sussex zich voorbereiden om volgende week naar Londen te vliegen voor het Queen's Platinum Jubilee-weekend.
Ze zullen worden vergezeld door hun kinderen Archie, drie, die in het VK is geboren, en Lilibet, elf maanden, die het Britse aspect van haar familie op geen enkele manier heeft ontmoet.
Harry en Meghan hebben hun jonge duiven dit seizoen meegenomen naar andere polo-evenementen, maar lieten ze gisteren bij de nationale ploeg.













Meghan koos voor een glamoureuze, retro-look voor het uitje van gisteren, met haar donkerbruine lokken in grote, veerkrachtige krullen onder haar grote hoed.
Ze kleedde zich voor de Californische zon en koos voor een luchtige zwart-witte blouse met stippen en een strik die ze losjes op haar borst droeg.
De hertogin combineerde het bedrukte stuk met een broek van £670 met wijde pijpen van de bekende fabrikant Khaite, die ze met de hulp van de ontwerpster afwerkte met een zwarte lakriem van £410.
Ondanks dat ze door het gras wilde lopen, was Meghan vastbesloten om haar favoriete Aquazzura-pumps van £500 te dragen.















Ze maakte het monochrome ensemble af met een likje paarse lippenstift, een paar diamanten oorbellen, subtiele ringen en een gouden halsketting.
Harry en Meghan hadden uitnodigingen gestuurd naar een aantal buitensporige profielnamen om hen uit te nodigen voor de wedstrijd van gisteren in een nuttige bron van goede doelen in de buurt. De pologroep van de Duke of Sussex brengt ook hun eigen kledingreeks uit in samenwerking met het huidige LA-bedrijf James Perse om organisaties, waaronder Heal The Ocean, binnen te halen.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.