Prins Harry zal nu waarschijnlijk niet ‘stoppen met zijn gedachten te uiten’, vooral omdat hij niet zeker is door koninklijke regels te gebruiken, meent een koninklijke expert.
Volgens Eric Schiffer, koninklijk commentator en reputatiemanagement, mag van prins Harry worden verwacht dat hij ‘zijn waarheid blijft delen’.
In een gesprek met Express UK zei Schiffer: “Harry zal zijn gedachten blijven delen, zijn waarheid delen en zijn gevoelens onthullen. Een deel daarvan zal een explosief commentaar zijn in de zalen van Buckingham Palace.”



Schiffer bleef volhouden dat prins Harry mogelijk onthullingen over de koninklijke familie zou doen in toekomstige interviews en openbare optredens, vanwege het interessante feit dat zijn "eerlijkheid van het merk grotendeels verband houdt met zijn koninklijke DNA."
Hij ging verder met te zeggen dat de pers er ook niet weer van zal weerhouden diep te graven in de connecties van prins Harry met de koninklijke familie, "gezien de honger en nieuwsgierigheid naar zijn speciale inzicht in de firma."
Prins Harry legde in maart 2020 zijn functie als werkend senior lid van het Britse koningshuis neer.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.