Prins Harry en Meghan, hertogin van Sussex, zullen volgende maand met hun kinderen naar het VK touren voor het platina jubileum van de koningin, maar het paar is, samen met prins Andrew, niet uitgenodigd om deel uit te maken van de vorst op het balkon van Buckingham Palace.
Er waren plannen ingediend voor het fantastisch verwachte jubileumweekend van koningin Elizabeth II op vrijdag. Harry en Meghan bevestigden even later dat ze de festiviteiten zullen bijwonen, wat de koningin een eerste dreigement geeft om haar kleindochter Lilibet te ontmoeten.
"Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex zijn verheugd en vereerd om in juni met hun kinderen de viering van het platina jubileum van de koningin bij te wonen", laat een woordvoerder van het paar weten aan CNN.



Uren eerder woonde CNN vrijdag een mediabriefing bij in het paleis om alle kleine lettertjes voor het jubileum te horen. De vieringen hebben reikhalzend uitgekeken naar koninklijke volgelingen over de hele wereld, maar we hebben tot nu toe geen volledige foto gehad van hoe ze zich zullen ontvouwen.
Hier is het hele ding dat we hebben waargenomen over de grote dag (en).
Harry, Meghan en prins Andrew zijn misschien niet op het balkon.



Verschillende leden van de koninklijke familie zullen een kijkje nemen op het bekende balkon van Buckingham Palace in de loop van de Trooping the Colour-parade, die op donderdagochtend 2 juni van start gaat.
Maar alleen royals die officiële verantwoordelijkheden uitvoeren, zullen worden opgenomen.
Die mogelijkheid zijn prins Harry en Meghan, hertogin van Sussex misschien niet aanwezig. Het koppel gaat in 2020 uit de koninklijke familie en neemt geen koninklijke taken meer op zich.



Het regelt ook prins Andrew, die ooit werd ontdaan van koninklijke verplichtingen en zijn HRH-titel in de nasleep van zijn civiele rechtszaak wegens aanranding. Andrew regelde dat zwempak tot nu toe dit jaar buiten de rechtbank, maar zijn langdurige band met veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein heeft zijn reputatie aangetast en zijn betrokkenheid bij het weekend stelde lastige vragen voor de organisatoren.
De koningin wordt vergezeld door haar drie verschillende kinderen, Charles, Edward en Anne, aldus de woordvoerder. Prins William en Kate worden ook voorspeld met hun kinderen, naast een groot aantal verschillende familieleden van de koningin.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.