Stylisten hebben gepubliceerd hoe een wit goed samengaat met een nieuwe must-have voor royals nadat Meghan Markle, Kate Middleton en voormalig prinses Tessy van Luxemburg het ensemble in de huidige weken allemaal droegen.
De hertogin van Cambridge, 39, leek de stijl te beginnen op een bepaald punt van haar tour door het Caribisch gebied in maart, toen ze ooit schitterde in het sprankelende witte jack van £ 1.370 en bijpassende broek van £ 575 door middel van Alexander McQueen.
Weken later droeg de hertogin van Sussex een wit Valentino-badpak van £ 3.200 toen ze naar buiten stapte op de Invictus Games in Den Haag.



En eerder deze week stapten zowel Tessy Antony De Nassau als prinses Isabella van Denemarken in witte ensembles uit voor buitengewone evenementen.
Beroemdheidsstylist Rochelle White adviseerde FEMAIL dat het goed gaat met het is naar voren gekomen als een 'tijdloos stuk' dat een 'krachtige en succesvolle look' geeft, en zei: 'Ik heb het gevoel dat met de lente in de lucht, het broekzwempak een nietje wordt en gaan uitkleden.
'Soms kunnen pakken als krachtig worden gezien en een succesvolle uitstraling hebben en voelen, zelfs af en toe kan worden gezien als alles bij elkaar. Deze verschijning is gedragen met de hulp van vele beroemdheden, modellen en royals.'



Ze vervolgde: 'Ik heb het gevoel dat het witte pak een moment heeft, omdat het het beste is voor het lente- en zomerseizoen van 12 maanden en kan worden gecombineerd met een aantal tinten om het uiterlijk van de outfit te veranderen. .
'De tint wit, ivoor of crème past bij veel huidskleuren en is flatterend door het licht dat erop weerkaatst.
'Een wit pak is een tijdloos stuk en ik ervaar dat deze looks om die reden zijn gekozen.'
Ondertussen adviseerde Rochelle ook dat het broekbadpak een veelzijdig stuk zou moeten zijn voor ieders garderobe.
Ze legde uit: 'Er zijn veel methoden om een ​​pak te rocken. Ik ervaar dat sommige van de meest populaire looks informeel zijn voor overdag, extra gezellig en kunnen worden gedragen met appartementen en sportschoenen.



'Of het kan ook een slimme en gefundeerde look zijn, met een mooi overhemd of pinnacle en hakken. Voor een avond- of matchlook combineer je hem met een top die extra zijdeachtig of satijnachtig is.'
De hertogin van Cambridge bewees dat ze ooit de koningin van de coördinatie was toen ze eerder dit jaar in een wit pak uitstapte voor de duur van haar tour door het Caribisch gebied.
Kate koos tijdens een bijeenkomst met de premier van Jamaica voor een fris wit jasje van £1.370 met bijpassende broek van £575 van Alexander McQueen.
Ondertussen combineerde ze haar feloranje blouse van £ 249 van Ridley London, die vroeger online werd omschreven als 'elegant maar ontspannen', met een bijpassende oranje portemonnee van £ 229 van Willow Hilson Vintage - een boetiek in Cheltenham.



Kate heeft een nauwe band met Alexander McQueen, omdat ze de ontwerpen van het Britse modehuis bij prachtige gelegenheden heeft gedragen, met name op haar bruiloft in 2011.
Online wordt de blazer beschreven als 'een bewijs van de specialistische kleermakersvaardigheden van Alexander McQueen' met 'sterke schouders'.
De ontwerper omschrijft het als 'perfect voor een bruiloft in het stadhuis'.
Dagen later droeg de hertogin van Sussex een wollen blazer met dubbele rij knopen van £ 2.100, die ze combineerde met een broek met hoge taille die £ 1.100 kostte.
Ze koos er gedurfd voor om er nu geen pinnacle onder te zetten.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.