DE KONINGIN is gewaarschuwd dat ze geen "Harry en Meghan-bijzaak" mag hebben bij haar platina-jubileumvieringen vanwege het feit dat dit wrevel zou veroorzaken bij verschillende leden van de koninklijke familie.
Koninklijke commentator Camilla Tominey verklaarde dat het vroeger belangrijk was dat de hertog en hertogin van Sussex niet langer de schijnwerpers weghaalden van werkende deelnemers van de familie, samen met prinses Anne, de hertog en hertogin van Cambridge en de graaf en gravin van Wessex.
Ze zei dat het vroeger van vitaal belang was dat de vieringen van volgende maand over de koningin gingen.



Sprekend tot The Telegraph: "Je kunt de Sussexen erbij betrekken, maar je bent geen voorstander van een soort Harry en Meghan-show die gaande is wanneer de hoofdwedstrijd HMQ the Queen moet zijn en er zullen ook andere deelnemers van de koninklijke familie zijn die doen niettemin de dagelijkse sleur die het niet leuk vinden om overschaduwd te worden door Harry en Meghan, zelfs als ze het niet toegeven.
“Je zult niet de voorkeur geven aan mensen als prinses Anne en de graaf en gravin van Wessex die dag in dag uit bomen planten, plaquettes onthullen en naar de openingen van koninklijke enveloppen gaan, alleen om de media volledig centraal te stellen op Harry en Meghan, die helemaal geen positie spelen in de zogenaamde familie.”
Haar opmerkingen komen voorafgaand aan het platina jubileum van de koningin, dat plaatsvindt van 2 juni tot 5 juni, en Harry en Meghan zeiden dat ze "enthousiast en vereerd" waren om bij te wonen.
Maar het paar zal nu geen deel uitmaken van de koningin op het balkon van Buckingham Palace, omdat dat voorrecht uitsluitend is voorbehouden aan werkende personen van de Firma.
Het is de eerste keer dat de koningin de dochter van prins Harry, Lilibet Diana, ontmoet.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.