Prins Harry nam een ​​buit van zijn vermeende reality-sterlevensstijl om terug te keren naar zijn roots op vrijdag, toen hij een andere verschijning op het poloveld in Santa Barbara maakte - slechts enkele dagen nadat vroeger werd beweerd dat hij en Meghan Markle filmen een docuserie in Kardashians-stijl als fase van hun Netflix-deal van $ 100 miljoen.
Ondanks het beëindigen van zijn koninklijke leven in het Verenigd Koninkrijk, bewees de 37-jarige eens te meer dat zijn enthousiasme voor een van de meest typische sporten van het land gewoon zo robuust blijft als altijd toen hij zich bij zijn teamgenoten voegde in de Santa Barbara Polo & Racquet Club, de plek waar hij ooit werd gezien, lenig voor de fit met wat rekoefeningen, voordat hij het veld opging.



De hertog van Sussex, die optreedt voor het in Californië gevestigde team Los Padres, dat hem als Harry Wales op het roster vermeldt, werd voorafgaand aan de wedstrijd gehurkt afgebeeld en zijn handpalmen uitgestrekt voor een tent met het teammerk, op zoek naar laag- key en informeel in een marineblauw T-shirt en baseballpet.
Voordat hij het veld opging, verruilde Harry zijn pet voor een beschermende helm en ruilde hij zijn marineblauwe shirt in voor het groene uniform van zijn team, terwijl hij ook wat kniebeschermers, handschoenen en rijlaarzen toevoegde.



De locatie waar Harry aan het genieten was, bevindt zich dicht bij het Montecito-landhuis van $ 14 miljoen waar hij woont met zijn vrouw Meghan, 40, en hun twee kinderen, de driejarige Archie en de 11 maanden oude Lilibet, maar nogmaals, er is geen signaal geweest van de versoepeling van zijn huishouden tijdens de wedstrijd van deze week.



Er was ooit ook geen teken van Netflix digitale cameraploegen op het evenement - dat slechts enkele dagen komt nadat vroeger werd beweerd dat Harry en Meghan een 'at-home with the Sussexes-stijl' docuseries voor Netflix hebben gefilmd als onderdeel van hun deal van $ 100 miljoen met de streaminggigant, die ooit in september 2020 werd geïnkt.



Volgens Page Six heeft het paar al camera's verwelkomd in hun uitgestrekte huis in Montecito - hoewel het twijfelachtig is of hun twee kinderen kenmerkend zullen zijn in de serie, waarvan Netflix naar verluidt hoopt dat ze tegen het einde van het jaar zullen worden uitgebracht, in om samen te vallen met het e-boek van Harry's aankomende memoires.
Maar hoewel informatie over de docuserie eerder deze week voor heel wat controverse en situatie zorgde over de beschuldigingen die Harry en Meghan zouden kunnen uiten in oppositie tegen de koninklijke familie, leek het de verste kwestie van Harry's geest toen hij zijn aandacht op de wedstrijd richtte.
Op foto's die op een bepaald moment in het draagtoernooi zijn gemaakt, is te zien dat de hertog verschillende emoties doormaakt, op een gegeven moment gelukkig lachend terwijl hij bovenop zijn polopony zat, eerder dan later, gestrest en zelfs van streek terwijl zijn team vocht om hun tegenstanders te verslaan, Mokarow Farms.



Het pak van vrijdag was ooit de eerste ronde van de Lisle Nixon Cup, die deze dagen begon en loopt tot 29 mei. Harry en zijn teamgenoten van Los Padres zullen zondag hun volgende pak spelen in het evenement, wanneer ze het opnemen tegen Klentner Ranch.
Het toernooi werd ooit in 1978 opgericht ter ere van de voormalige Santa Barbara Polo & Racquet Club Manager Lisle Nixon, die in 1977 overleed, aldus de website van de club.



Harry treedt op in de Los Padres-crew met zijn oude vriend Nacho Figueras, die ooit een bezoeker was van de bruiloft van mei 2018 in Sussex en daarnaast fungeert als ambassadeur voor Sentebale, een zakelijke onderneming gelegen via de hertog, die zich toelegt op het assisteren van kinderen en jonge mensen die of wiens familie hiv en aids heeft in Lesotho, Zuid-Afrika.
Vorige maand, nadat het paar samen op een evenement in de Santa Barbara-club had gespeeld, bracht Nacho hulde aan hun langdurige vriendschap op Instagram door te schrijven: 'Ik vind het geweldig om samen met mijn vriend, prins Harry, en de rest van de Los Padres groep op het Harry East Memorial Tournament van de Santa Barbara Polo Club.



'We hebben in de loop der jaren veel samen gereden en nu we beide ouders zijn, is het extra uniek om deze tijd samen door te brengen.
'De naam Los Padres is ooit geïnspireerd door de nabijheid van het gebied bij het Los Padres National Forest en ook door onze connectie als vaders.'

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.