De verklaring van Buckingham Palace-studie "Na zorgvuldige overweging heeft de koningin besloten..." om deze op het balkon van Buckingham Palace bij Trooping the Color te beperken tot alleen werkende royals. Maar volgens de Star, met de hulp van OK!, hoewel de officiële bewering onderzoekt dat het de beslissing van Hare Majesteit was, waren het ooit vrijwel twee andere senior royals die voet aan de grond kregen voor de uitsluiting van prins Harry en Meghan Markle: prins Charles en Prins William.
"Ze zijn van mening dat de hertog en hertogin van Sussex niets dan chaos hebben veroorzaakt met het oog op de verschuiving naar Amerika met hun grenzeloze vertellingen en interviews die kleur naar de koninklijke familie werpen", adviseerde een insider aan de outlet. “Ze denken dat het hypocriet zou zijn als Harry en Meghan allemaal glimlachen en vanaf het balkon naar de menigte zwaaien alsof ze één grote, blije familie zijn.”



Blijkbaar zijn de Prins van Wales en de Hertog van Cambridge specifiek verontwaardigd over Harry's opmerkingen aan Today's Hoda Kotb dat, ondanks dat hij geografisch gescheiden is van zijn grootmoeder, hij er altijd zeker van is dat ze omringd is door "de juiste mensen" - een opmerking OK! beoordelingen Charles en William "namen als een privé-opgraving."
OKÉ! meldt dat "aan de andere kant, de koningin naar verluidt ooit open stond voor het idee om de Sussexen via haar aspect op het balkon te hebben."
Marie Claire heeft op dit moment gezegd dat op het balkon zijn sowieso niet de dingen zijn voor de Sussexen, en OK! beoordelingen dat "ondanks het balkonverbod, Harry nog steeds hoopvol is dat het kroost een buitengewone gezinshereniging zal hebben", hoewel een aanbod beweerde dat Meghan "niet zo optimistisch is, omdat ze niettemin een wrok koestert tegen de royals" - dus tonnen zodat 'ze zich zelfs op het laatste moment kan terugtrekken'.
"William zal zich zorgen maken dat Harry en Meghan een stunt zullen uithalen om te proberen de schijnwerpers te krijgen", vertelde maker Tom Bower aan de outlet. "Kate en William zouden nu dom zijn om niet achterdochtig te zijn en zouden nu onverstandig zijn om niet voorzichtig te zijn."
Ik hoop dat het Platinum Jubilee (eindelijk) de broodnodige restauratie voor het House of Windsor zal verlenen.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.