Ter ere van de eerste verjaardag van hun dochter hebben prins Harry en Meghan Markle bedreven volgers een nieuwe foto van Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Zie hoe het huishouden de specifieke gelegenheid vierde.
Harry en Meghan lanceren een nieuwe afbeelding van Lilibet die deelneemt aan een picknick voor de eerste verjaardag buiten in Frogmore Cottage - met een bos felroze haar, net als dat van haar vader.
De hertog en hertogin van Sussex hebben een nieuwe foto vrijgegeven van Lilibet op haar eerste verjaardag in Frogmore Cottage tijdens het platina jubileum.
Harry en Meghan organiseerden zaterdag een 'ontspannen' verjaardagsfeestje in de achtertuin voor de kleine Lilibet, één, in het pand in Windsor met verjaardagstaart, ballonnen, verjaardagsfeestjes en picknicksnacks, naar men begrijpt.





Ze wordt op haar verjaardag beschouwd in een professionele afbeelding met roodachtige lokken, glimlachend en gekleed in een vervaagde blauwe jurk met een witte strik in haar haar.
Dit is de tweede respectabele afbeelding van Lilibet nadat de hertog en hertogin van Sussex op 23 december een kerstkaart lanceerden.
Toen prins Harry er ook een was, werd hij afgebeeld met zijn kenmerkende roodachtige lokken, vergelijkbaar met hoe zijn dochter er nu uitziet.
De Lilibet-foto is gemaakt met de hulp van fotograaf en vriend van het echtpaar Misan Harriman, die de kleine picknick bijwoonde met zijn vrouw, jeugd en naar verluidt personen van de koninklijke familie.
Degenen die naar verluidt ook in Frogmore Cottage zijn geweest, omvatten de drie kinderen van Zara en Mike Tindall, Mia, acht, Lena, drie, en Lucas, één, evenals Savannah, 11, en Isla, 10, dochters van Peter Phillips en Autumn Kelly.





De peetvader van de driejarige Archie, Charlie Van Straubenzee, en zijn broer Tom, peetvader van prinses Charlotte, waren naar verluidt ook uitgenodigd.
De koningin zou ooit haar naamgenoot op donderdag of vrijdag hebben ontmoet tijdens de Platinum Jubilee-festiviteiten.
Prins Harry en Meghan Markle verlieten het Platinum Jubilee vroeg - zonder de Pageant en de koningin op het balkon van de vorige dag - toen ze terugvlogen in een privéjet naar Californië met bagage die leek te bestaan ​​uit een houten schommel die leek op de een bekwaam voor William en Kate door Prins Charles.
Het Californische stel heeft de foto vrijgegeven uren nadat de hertog en hertogin van Cambridge pix op sociale media hadden geplaatst waarop verborgen momenten van het jubileum te zien waren, samen met nieuwe foto's van Louis met zijn vader, William en Kate en de kinderen bestaande uit prinses Charlotte en prins George klaar in een deuropening.





Fotograaf Harriman schreef op haar Twitter: 'Het was ooit zo'n voorrecht om plezier te hebben met de eerste verjaardag van Lilibet met mijn gezin en dat van haar! Vreugde en schminken rondom.'
Twitter koninklijk commentator en vriend van de Sussexen Omid Scobie zei dat het paar goede vrienden en familie had uitgenodigd voor een 'intieme picknick in de buitenlucht' toen hij de foto plaatste.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.