Prins Charles en Camilla leidden de koninklijke familie tegenwoordig bij Royal Ascot, terwijl de koningin het toernooi over het hoofd zag te midden van haar aanhoudende mobiliteitsproblemen.
Hare Majesteit was vóór de pandemie elke dag aanwezig op de renbaan van Berkshire en is bij elke koninklijke vergadering geweest vanwege het feit dat ze in 1952 de troon besteeg, behalve toen het in 2020 achter gesloten deuren werd gehouden.



De 96-jarige monarch zal vanmiddag echter mogelijk vanuit een huis op slechts zeven mijl afstand in Windsor Castle observeren, met name toen haar paard King's Lynn begon te racen in de King's Stand Stakes om 15.40 uur.
In plaats daarvan waren de Prins van Wales, 73, en Hertogin van Cornwall, 74, aanwezig naast een groot aantal verschillende leden van het koningshuis - bestaande uit Prinses Anne, 71, en haar twee kinderen Peter Philips, 44, en Zara Tindall, 41, Gravin Sophie Wessex, 57, en prinses Beatrice, 33, die vroeger verbonden waren via haar echtgenoot Edoardo Mapelli-Mozzi, 38.









Iets meer dan een week nadat de vieringen van het platina jubileum waren geëindigd, verschenen leden van de koninklijke huishouding in een goed humeur, en velen namen deel aan de koetsstoet, eerder dan elkaar te begroeten in de warme zomerzon op de renbaan.
Zara begroette haar oom Charles liefdevol, evenals prinses Michael van Kent, terwijl prinses Beatrice bovendien straalde van plezier tijdens het evenement. twee
Ondertussen hebben ook de ouders van de hertogin van Cambridge, Carole en Michael Middleton, een verrassende blik op de wedstrijd geworpen.
De koningin, die een gepassioneerde paardenfokker is en 22 winnaars van races op Royal Ascot heeft gehad, was ooit een van de racebezoekers die het ultieme jaar bijwoonden nadat ze ooit was geselecteerd om deel te nemen aan het activiteitenprogramma van de regering ten behoeve van de recreatie van racen.
Ze woonde de eerste dag van de resterende races van het jaar niet meer bij, maar was later op dag vijf aanwezig met haar racebegeleider John Warren en inspecteerde haar 4 paarden in de Parade Ring nadat ze de eindstreep waren gepasseerd.













Prinses Beatrice keek in volle bloei terwijl ze naar buiten stapte voor de eerste dag van Royal Ascot in een bloemensemble van top tot teen. twee
De koninklijke, 33, poseerde met haar echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi, 38, met wie ze dochter Sienna deelt, met een crèmekleurige Zimmermann-jurk van £ 656 met riem en paarse bloemen.
Ze combineerde de look met onpartijdige hakken en een Juliette Botterill Millinery London hoofddoek van stro van £ 370 met bloemen voor het jaarlijkse paardenrace-evenement.
Prinses Beatrice hield haar make-up minimaal, met een vleugje bleke karmozijnrode lippenstift en milde oogschaduw.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.