Prins Harry en Meghan Markle zijn door Britse koninklijke experts effectief bestempeld als 'tweederangs royals'.
Prins Harry en Meghan Markle zijn met succes bestempeld als 'tweederangs royals' door gebruik te maken van Britse koninklijke experts, maar een specialist is van mening dat de hertog van Sussex zeker blij moet zijn dat hij naar de zijlijn wordt verbannen.
De hertog en hertogin van Sussex reisden afgelopen weekend met hun kinderen, Archie en Lilibet, naar het Verenigd Koninkrijk voor het platina jubileum van de koningin, maar werden slechts eenmaal in het openbaar beschouwd tijdens de jubileumdienst.
Tijdens de dienst, die hun terugkeer naar koninklijke verplichtingen markeerde, gezien het feit dat Harry en Meghan in 2020 aftreden als senior royals, moesten ze plaatsnemen op de 2e rij.
Hoewel veel professionals opmerkten dat prins Harry 'woedend' was over de behandeling, zei Celia Walden dat hij er misschien wel mee instemde.
Walden schreef voor The Telegraph en suggereerde: "Er zou echt een tijd zijn geweest dat Harry en Meghan pijn zouden hebben gedaan als ze vanaf de eerste rij werden gerangeerd. Nou, Meghan tenminste."
"Terecht of onterecht, ik ben er altijd van uitgegaan dat, terwijl de Garbo-achtige 'ik geef er de voorkeur aan alleen te zijn' van de hertogin eenvoudigweg dat is, Harry mogelijk zeker blij is om te worden gedegradeerd tot een tweederangs koninklijk," voegde Walden eraan toe.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.