Meghan Markle en prins Harry hebben hun positie als senior royals nu twee jaar verlaten.
Het stel, dat vastbesloten was om achterin het openbare leven weg te gaan, verblijft nu in de VS met hun tienerjaren Archie en Lili. Sindsdien noemen Britten hun zet 'Megxit'.
Een Page Six-dossier suggereert nu dat Meghan Markle ooit achter de beslissing stond vanwege de "intensieve controle" die ze onderging met het koningshuis.
"Als Meghan deze beslissing had genomen om af te treden, zou prins Harry hebben overwogen met wie hij zou overleggen over zijn vrouw en peuterzoon of het paleis."
In andere theorieën wordt ook begrepen dat het ooit prins Harry was die vastbesloten was het VK te verlaten.
In een interview met Mail on Sunday in 2017 gaf prins Harry toe dat hij ooit uit de schijnwerpers wilde treden.
Hij zei: "Ik had het gevoel dat ik eruit wilde, maar besloot toen om binnen te blijven en een rol voor mezelf uit te werken."



Nadat ze de koninklijke familie hadden verlaten, belasterden de hertog en hertogen van Sussex de koninklijke huishouding met vermeende beschuldigingen van racisme.
In een toespraak op Sky News zei koninklijke schepper Tina Brown: "Harry was de echte, soort verontrustende verrassing. In zekere zin heeft Harry min of meer de erfenis van zijn moeder voortgezet, in wezen het gooien van handgranaten". Ik denk dat dit is wat ze hebben waargenomen, zo destabiliserend is dat Harry, ze niet helemaal herkennen wanneer een ander wapen zal afgaan. Dat is wat we hebben gezien, nou ja, voor de laatste vier, vijf jaar".

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.