Zal prins Harry de jubileumvieringen van de koningin MISSEN? Duke 'heeft beloofd om het VOLLEDIGE zomerpoloseizoen in Californië te spelen, inclusief een wedstrijdwandeling tijdens het Bank Holiday-weekend'.
Prins Harry zou de viering van het jubileum van de koningin kunnen overslaan te midden van recensies die hij heeft beloofd een volledig seizoen polo te spelen in Californië - joggend tijdens het Bang Holiday-weekend.
De hertog van Sussex, 37, die ooit werd afgebeeld terwijl hij genoot van de ultieme poloweek, zal de versoepeling van het poloseizoen met 12 doelpunten spelen in Santa Barbara, Californië met zijn Los Padres-teamgenoten, heeft Meghan Markle's vriend Omid Scobie beweerd.



De auteur van Finding Freedom zegt dat Harry zal deelnemen aan de Folded Hills Pope Challenge tussen 9 en 15 mei, de Lisle Nixon Cup van 20-29 mei en het Cheval Athletics USPA Intra-Circuit dat van 3 tot 19 juni loopt.
Zijn toewijding aan de wedstrijd in juni zou kunnen betekenen dat Harry niet langer van plan is om het platina jubileum van de koningin bij te wonen, hoewel hij nog steeds fundamentele activiteiten zou kunnen bijwonen als zijn tijdschema het toelaat.
De jubileumbankexcursie begint op donderdag 2 juni, wandelend tot zondag 5 juni, met optredens van de koninklijke huishouding voorspeld op het balkon van Buckingham Palace bij beide afsluitingen van de viering.



Maar de verschijning van de koningin op het balkon van Buckingham Palace om de finale van haar platina-jubileumvieringen te markeren, is 'zonder enige garantie', aldus een goed geplaatste voorraad.
De polopassen in Santa Barbara worden op vrijdag- en zondagmiddag gespeeld, meldt The Telegraph.
Er wordt niet meer gekeken of Harry zijn plannen met het paleis heeft gedeeld.
Harry kan nog steeds terugkeren voor de Trooping of the Colour op donderdag, maar hij heeft nu niet anders dan een openbare indicatie gegeven dat hij dat zal doen. Hij heeft van tevoren gezegd dat hij niet langer in staat is om met zijn gezin veilig lager terug naar het VK te komen totdat er een alternatief is in zijn veiligheidsvoorbereidingen - maar de Sussexen zouden genieten van volledige veiligheid, samen met andere Royals, tijdens jubileumevenementen.
MailOnline heeft contact opgenomen met de Sussexen voor commentaar.



Het komt slechts enkele dagen nadat de kleinzoon van de koningin, die met echtgenoot Meghan, 40, en hun twee jonge mensen Archie en Lilbet in een herenhuis van $ 14 miljoen in de buurt van Montecito woont, stralend tijdens een vriendschappelijke wedstrijd polo met zijn historische vriend Nacho Figuera in Santa Barbara Polo and Racquet Club voor het jaarlijkse Harry East Memorial Tournament.
Nacho zei dat hij ooit 'opgewonden' was om de kans te hebben gehad om samen met prins Harry te ervaren in het bijschrift van een foto die hij op Instagram plaatste.
Nacho deelde de foto, die ooit was gemaakt met zijn dochter Aurora, en schreef: ''Ik ben dol op het rijden naast mijn vriend, prins Harry, en de ontspanning van het Los Padres-team tijdens het Harry East Memorial Tournament van @SantaBarbaraPoloClub.
'We hebben in de loop der jaren vaak samen gereden en nu we beide ouders zijn, is het specifieker om deze tijd samen door te brengen.



'De titel Los Padres werd ooit gestimuleerd door de nabijheid van het onderwerp tot het Los Padres National Forest en bovendien via onze connectie als vaders.'
Omdat ze ervan hield om samen met Nacho's vrouw Delphine en haar gesloten vriend Markus Anderson naar het evenement te kijken, is het mogelijk dat Meghan Harry ook blijft steunen bij zijn komende wedstrijden.
Tickets voor de polowedstrijden, die zullen plaatsvinden in de op twee na oudste polofaciliteit in de VS, zijn al uitverkocht.



De Santa Barbara Polo & Racquet Club heeft nieuwelingen en superieure gamers aangetrokken omdat ze in 1911 werd opgericht.
Nacho, die door middel van Tatler is beschreven als de 'David Beckham van de polo' en 'een van de meest herkenbare gamers ter wereld, heeft zich door de jaren heen actief uitgesproken om Harry en Meghan te verdedigen.



De vader van vier kinderen woonde de huwelijksceremonie van Sussex bij en heeft samen met Harry polo gespeeld in een aantal polowedstrijden.
Hij is ambassadeur van Sentebale, een bedrijf met hoofdzetel van de prins dat zich inzet voor het helpen van jonge mensen en jonge mensen die of wiens families hiv en aids hebben in Lesotho, Zuid-Afrika.



Hij verscheen in september 2019 op de tentoonstelling van Ellen om aan te kondigen dat hij met zijn leven 'zijn vrienden zou verdedigen'.



Tijdens het interview beschreef hij Meghan ook als 'ongelooflijk', en publiceerde hoe ze 'alles opgaf voor de man van wie ze houdt'.
Afgelopen 12 maanden lanceerde hij een beslissing van zes geuren, waaronder één genaamd 'Windsor', wat zinspeelde op een 'broederschap van geestverwanten' met de hertog.



Harry's polo-tijdschema komt naar voren na beoordelingen dat de blik van de koningin op het balkon van Buckingham Palace om de finale van haar platina jubileumvieringen te markeren 'geenszins gegarandeerd' is.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.