Prins Harry's Invictus Games is het huidige proces een belangrijke verandering.
Het ministerie van Defensie heeft ervoor gekozen om de langdurige relatie van Help for Heroes met de Spelen te beëindigen, schrijft Camilla Tominey van The Telegraph.
Help For Heroes had samen met het Royal British Legion een essentiële positie ingenomen bij de selectie, training en verbetering van Team UK. Maar het MOD heeft nu besloten dat de RBL volledig verantwoordelijk is voor de deelnemers.
Het goede doel van de veteranen is ooit met Invictus bezig geweest omdat Harry het in 2014 opnieuw situeerde.



Het is de bedoeling dat de beslissing eerder door het ministerie van Defensie is genomen dan de Invictus Games van vorige maand in Den Haag, die werd bijgewoond door Harry en echtgenote Meghan Markle. De aankondiging werd echter uitgesteld om de concurrentie niet te overschaduwen.
Lis Skeet, de aanboddirecteur van Help For Heroes, bevestigde: "Help For Heroes is bijzonder trots dat het Team UK de afgelopen vijf Invictus Games heeft getraind, ondersteund en geleverd.



"Na grote discussies is echter via het Ministerie van Defensie bepaald dat de Royal British Legion de komende 5 jaar de end-to-end verzending van Team UK naar de Invictus Games zal leiden en bovendien de belangrijkste financier van het programma zal zijn. .
Ze voegde eraan toe: "We kiezen ervoor om te benadrukken dat dit ooit niet langer een beslissing was die we zelf hebben genomen. We weten dat de Spelen een unieke functie blijven spelen door een licht te werpen op de capaciteiten van gewonde veteranen. Het Ministerie van Defensie heeft voorstellen bekeken van het Invictus UK-partnerschap en hebben deze route gekozen om vooruit te gaan.



"Onze focus ligt nu op het helpen van meer mensen in het VK, in hun gemeenschappen, als onderdeel van onze belofte om hier te zijn voor gewonde veteranen zo lang als ze ons nodig hebben. Natuurlijk zullen we Team UK blijven aanmoedigen en lijken vooruit te lopen om te zien wat de Invictus Games in de toekomst zal bereiken."
Het komt op het moment dat Harry en Meghan samenkomen om terug te keren naar het VK om deel te nemen aan de viering van het platina jubileum van de koningin.



Een woordvoerster van het paar bevestigde: "Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex zijn opgewonden en vereerd om in juni met hun kinderen de viering van het platina jubileum van de koningin bij te wonen."
Het zal de eerste keer zijn dat Harry en Meghan hun huishouden aan het VK hebben toegevoegd, aangezien ze in 2020 naar de VS vertrokken. van veiligheid.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.