Prins William en Kate Middleton zouden maandenlang op een koninklijke handel moeten hebben gehint, omdat er wordt beweerd dat ze een meer hedendaagse benadering kiezen.
Ondanks de formaliteiten en tradities rond de deelnemers van The Firm, is er de afgelopen maanden waargenomen dat de hertog en hertogin van Cambridge hun aanwezigheid op sociale media wat nonchalanter benaderden. Er moet mogelijk rekening mee worden gehouden dat prins William en Kate op deze manier hintten op een bredere koninklijke handel, omdat hun berichten vaak geen enkele vorm van afmelding bevatten. Maar als het gaat om privé-zaken of deze die hen vooral na aan het hart liggen, hebben de toekomstige koning en koningin-gemaal extra vaak 'W' en 'C' gebruikt voor William en Catherine.
Eerder dit jaar ging Kate naar Twitter om haar dankbaarheid te uiten voor alle opmerkelijke berichten voor haar 40e verjaardag, waarbij ze 'C' aftekende om volgers te laten begrijpen dat ze vroeger achteraan de Tweet stond.
Ondertussen, toen William in 2021 racistisch misbruik van voetballers veroordeelde, tekende hij 'W' om van mijn kant zijn belangrijke boodschap te versterken. De hertogin gebruikte bovendien de extra informele "C" bij het delen van een lief bericht ter ere van Emma Raducanu die de sluiting van de US Open in juli bereikte. En haar man tekende opnieuw "W" toen hij Liverpool FC feliciteerde met het feit dat hij deze maand 2022 FA Cup-kampioenen voor heren was geworden.
De hertog en hertogin hebben op geen enkele manier gesproken over het gebruik van hun initialen en hoe deze de afgelopen maanden vaker zijn opgemerkt. Hun keuze moet echter als bijzonder substantieel worden beschouwd, omdat er wordt gezegd dat William en Kate in de toekomst een grote naamhandel zouden kunnen hebben.



Volgens berichten hoopt het paar extra informeel te worden erkend als William en Catherine bij koninklijke verlovingen, terwijl ze tegelijkertijd hun HKH-titels behouden.
"Ze geven er de voorkeur aan om toegankelijker, minder formeel, veel minder benauwd en afgescheiden te zijn met veel van de traditie", beweerde een koninklijke bron tegen The Mirror.
Of dit nu echt een specifieke beslissing is of niet, beide William en Kate zijn tijdens recente afspraken afgedwaald van koninklijke protocollen.
Tijdens hun bezoek aan Glasgow werd de toekomstige koning afgebeeld terwijl hij een oudere man omhelsde in een hartverwarmende seconde terwijl de hertogin een student hielp zijn moeilijke kruiswoordpuzzel op te lossen.
Het paar poseerde ook voor selfies met enthousiaste fans, hoewel het duidelijk is dat de koninklijke familie in het verleden nee zal zeggen of ernaar zal streven om helemaal geen deel uit te maken van selfies.
Deze verschuiving naar extra privé zou kunnen worden beschouwd als gesuggereerd in hun voorlopige 'C'- en 'W'-ondertekeningen op sociale media en doorgevoerd naar hun huidige verplichtingen.
Hoe dan ook, het is een mooi contact om de betrokkenheid van de hertog en hertogin bij bepaalde berichten te laten zien, ondanks hun immens drukke schema's.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.