Prins Harry en Meghan Markle wilden nooit op het balkon van Buckingham Palace verschijnen met de koningin voor haar platina jubileumfeesten, beweerde een vriend van het paar.
Omid Scobie, die een biografie schreef over de hertog en hertogin van Sussex, zegt dat de Harry met Hare Majesteit de mogelijkheid had besproken om niet aanwezig te zijn bij Trooping the Colour in de Mall in Londen op 2 juni.
Desondanks zei hij dat het paar 'erg enthousiast' is om de komende maanden deel te nemen aan de voorbereidingen, zoals de Thanksgiving-vieringen in St Paul's Cathedral.
Dit komt na een sensationele verklaring van de laatste week van de koningin, waarin ze erop wees dat het paar - samen met prins Andrew - niet langer op het balkon zou worden uitgenodigd voor Trooping the Colour, de geweldige start van haar lange herdenkingsweekend.



Daarna lanceerden de Sussexen een verklaring dat ze in juni nog steeds vanuit Californië zouden vliegen met hun twee kinderen - Archie, drie en Lilibet, elf maanden.
Schrijven in Yahoo! Nieuws, Scobie verklaarde dat het nieuws dat het paar nu niet met Hare Majesteit op het balkon zou optreden, nu niet als een verrassing mag komen.
Zoals vaak het geval is, is de realiteit veel minder extreem als je hoort dat prins Harry al met zijn grootmoeder had gesproken over de mogelijkheid om niet langer lang aanwezig te zijn bij Trooping the Colour dan de aankondigingen van de week,' schreef hij.



Hij zei dat het paar 'erg enthousiast' was geweest om deel uit te maken van de jubileumviering, maar dat het idee van 'beide partijen' dat het geweldiger zou zijn om de Sussexen niet langer op het balkon te hebben.'
Hij bracht dat Harry en Meghan, ongeacht of ze niet langer op het balkon wilden verschijnen, er de voorkeur aan gaven de National Service of Thanksgiving bij te wonen in St Paul's Cathedral.



En de rest van de week waren er hints dat het paar, ondanks het feit dat ze niet langer voor Trooping the Colour verschijnen, zou moeten verschijnen als onderdeel van een 2e balkonoptreden. twee twee
Het is onwaarschijnlijk dat de beslissing van de koningin gunstig zal vallen voor alle leden van de koninklijke familie, met name prins William, die diep gekwetst en boos zijn geworden door Harry's gedrag. Maar bronnen zeiden dat er vroeger weinig twijfel over bestond dat iedereen hun gevoelens op één lijn zou zetten in het belang van de vorst.



'Aan het einde van de dag gaat het om het vieren van de aloude prestatie van een gewoon geweldige vrouw. Niemand zou er de voorkeur aan geven de koningin niet te respecteren door in het openbaar te blijven vechten', zei iemand.



Een ander zei: 'Ondanks wat er de afgelopen jaren is gebeurd en wat misschien nog moet komen, aangezien Harry's memoires nog maar moeten verschijnen, zullen familieleden de olijfafdeling van de koningin accepteren in de geest die het vroeger werd uitgebreid. De lichaamstaal zal fascinerend zijn, dacht je.'

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.