Meghan Markle 'haatte elke seconde van zinloze' Australische tour met Harry.
Meghan Markle en prins Harry landden in oktober 2018 in Australië voor een aanbiddende menigte, maar volgens trendy beweringen 'haatte de hertogin van Sussex elke seconde' van de 'zinloze' tour, zei GB News.



De bombshell-aantijgingen kwamen in het nieuwste boek van koninklijke schepper Tina Brown, The Palace Papers, waarin ze beweerde dat een insider van het paleis Meghan's ware emoties over de reis naar Australië had gemorst, terwijl ze zich bovendien in de vroege stadia van haar eerste zwangerschap bevond.
Terwijl Harry en Meghan warm onthaald werden tijdens hun bezoek aan Sydney, Melbourne, Fraser Island en Dubbo, bleef de hertogin naar verluidt bezorgd over de reis.



In haar boek citeerde Brown een bron die zei: “Dus, Meghan moet er buitengewoon blij mee zijn geweest … toch? Nee. Ze had er blijkbaar een hekel aan. Ze begreep niet waarom de zaken zo zijn opgezet.”
“In plaats van opgewonden te zijn toen honderden mensen bevestigden in het Opera House, was het vroeger heel veel als: 'Wat is het doel? Ik begrijp dit niet', schreef ze.
De beweringen lijken te worden ondersteund door een The Times-bestand dat het laatste jaar uitkwam en beweerde dat Meghan de time-out in Australië 'dom' ontdekte.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.