Haar stoïcisme tijdens hun breuk 'maakte Kate een no-brainer - ze was ooit de toekomstige koningin', zegt een specialist.
Vele manen geleden gingen de nu hertog en hertogin van Cambridge - die dit weekend 11 jaar getrouwd waren - via een zeer openbare breuk in 2007, ongeveer 5 jaar in hun relatie.
Kate, die later toegaf na de verloving van haar en William dat ze er destijds "niet erg blij mee was", gaf later toe dat de korte splitsing - ongeveer drie maanden - het beste bleek te zijn.
"Eigenlijk heeft het me een groter persoon gemaakt", zei ze. “Je ontdekt dingen over jezelf die je je misschien niet had gerealiseerd. Ik veronderstel dat je behoorlijk opgegeten kunt worden met behulp van een relatie als je jonger bent. Ik waardeerde die tijd gewoon, ook voor mezelf, hoewel ik dat toen niet vermoedde.”



Hoewel Kate ongelukkig was, liet ze het niet zien - en haar stoïcisme tijdens die rotsachtige plek in 2007 heeft misschien gewoon haar functie als toekomstige koningin gecementeerd in de ogen van niet langer alleen William, maar de volledige koninklijke familie, meldt The Daily Express. Kate gebruikte die tijd om nu niet alleen haar agenda te vullen met sociale evenementen, maar, wat nog belangrijker is, volledig te zwijgen over haar relatie met William. Dit gedrag maakte haar een "no brainer" voor de rol van "toekomstige koningin".
"Kate was ooit waarschijnlijk een zeker onderdeel omdat, ongeacht of ze als een gewone man werden beschouwd, [Kate en William] al zo'n enorme tijd samen waren", zegt Schofield. "[De koninklijke familie] wist dat ze ooit een echt meisje was, ze wisten dat ze niet met de media praatte, want tussen deze scheidingen door was ze zo stoïcijns en hield ze haar mond dicht en op alle foto's van haar op een bepaald moment in de breuk kijkt ze vooruit. Ze behandelde zichzelf zo goed in de loop van de achtbaan die haar en prins William's hofgeschiedenis was die leidde tot hun onvermijdelijke huwelijk. Het maakte Kate tot een no-brainer - zij was de toekomstige koningin."



William heeft ook melding gemaakt van hun uiteenvallen in 2007, waarbij hij aankondigde dat hij en Kate "hun eigen weg probeerden te ontdekken". Uiteindelijk vonden de twee hun weg terug naar elkaar, en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis ... in de maak. Sinds hun huwelijk in 2011 hebben ze drie jongeren verwelkomd en worden ze algemeen beschouwd als de toekomst van de monarchie.
"Het was ooit gewoon een beetje ruimte", zei William over de splitsing. "Het werkte ten goede."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.