Prins Harry adviseerde Camilla is de toekomst van de Kroon.
Prins Harry wordt gevraagd voorzichtig te zijn als het om stiefmoeder Camilla gaat.
De hertog van Sussex, die later in het jaar zijn memoires uitbrengt, koestert naar verluidt wrok tegen de tweede vrouw van zijn vader. Journalist Celia Walden adviseert Harry om zijn vuile was niet langer in het openbaar te luchten.
Walden is van dezelfde mening dat het naar Camilla gaan Harry's "grootste fout ooit" zal zijn, aangezien zij de "toekomst" is.



Mevrouw Walden schreef in Telegraph: "Toen de koningin het in februari haar 'oprechte wens' uitsprak dat de hertogin van Cornwall koningin-gemalin zou worden wanneer Charles koning wordt, zei Hare Majesteit niet alleen 'geef mijn dochter... schoonfamilie de bewondering die ze verschuldigd en verdiend heeft' maar een herinnering dat Camilla de toekomst is.
"Dat we ons als land en als individuen allemaal willen aanpassen en doorgaan.



"Dus, zoals de hertogin van Cornwall in juli haar vijfenzeventigste verjaardag viert te midden van wat zeker een uitstorting van bewondering en genegenheid zal zijn; terwijl ze wordt gezalfd door middel van Vogue, die de omslag siert van een specifieke editie die dezelfde maand; als de Queen blijft haar openbare verplichtingen terugschroeven en een toenemend aantal taken aan Charles en Camilla overdragen, zal Harry zich aan de lijn houden?"
Harry werd toen gevraagd om "cruciale bezuinigingen" in zijn memoires te maken, in het bijzonder na de hypermoderne Netflix-afwijzing op animatieseries.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.