Dit is zo aardig.
Prins Harry heeft altijd een hechte band met de koningin gehad, en hoewel hij momenteel aangaf hoe afschermend hij zich voelt over zijn grootmoeder, is dat gewoon al heel lang het geval.
Royal-fans waren ontroerd toen een throwback-afbeelding aan het licht kwam die de unieke band van het paar testte - en hoe Harry lang zijn best heeft gedaan om na Hare Majesteit te verschijnen.
De snap, die vroeger online werd gedeeld met behulp van fanaccount Sussex Daily, toont een jonge prins Harry die slentert met zijn grootmoeder en overgrootmoeder, wijlen koningin-moeder.
Harry houdt echter een open paraplu, maar als vervanging voor zichzelf, houdt hij hem omhoog zodat zijn oudere echtgenoot en kinderen droog blijven - ook al dragen ze hoeden en hij niet!
"#PrinceHarry is altijd die persoon geweest", bestudeer het bijschrift van de foto en commentatoren haastten zich om hun perceptie van de vader van twee te delen.
Hun reacties waren onder meer: ​​"Dit is het liefste onderdeel ooit", "Ik heb deze foto op geen enkele manier bekeken. Wat een lieve jongen,"



"Hij is zo'n zorgzame ziel", en: "Hij beschermt zijn grootmoeder, altijd!" Harry en zijn vrouw Meghan Markle hadden een langverwachte reünie met de koningin die nog een maand over was toen ze een tussenstop maakten in Windsor op weg naar de Invictus Games in Den Haag.
De 37-jarige sprak een paar dagen later over de ontmoeting met de BBC en onthulde dat het "geweldig was om haar te zien".
Sprekend over hun gesprek, dat een bespreking van de Spelen omvatte, zei hij: "Ze had veel berichten voor Team UK die ik al aan de meesten van hen heb doorgegeven, dus het was een keer geweldig om haar te zien. Ik weet zeker dat ze zou hier graag zijn als ze kon."
Het was de eerste keer dat Harry de koningin individueel zag overwegen om het jaar van de begrafenis van prins Philip bij te wonen en de eerste keer dat Meghan naar de VS verhuisde nadat het in 2020 een stap terug had gedaan als senior werkende royals.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.