Als voormalig actrice was het ooit Meghan Markle die lange tijd was gebruikt om rode lopers te laten glinsteren. Maar, zeggen experts, het vertrek van prins Harry en Meghan uit de koninklijke huishouding heeft prins William en Kate Middleton nu onder druk gezet om "hun sterrenkwaliteit een kickstart te geven", terwijl het paar "hun blitse uiterlijk heeft opgevoerd", meldt The Mirror.
Nog maar een week, we zagen Kate verblinden tijdens Top Gun in Londen: de première van het roze tapijt Maverick in zwart-wit Roland Mouret; haar glinsterende gouden Jenny Packham-badjas stal de show tijdens de première van de James Bond-film van het resterende jaar van No Time to Die. Op True Royalty TV's The Royal Beat sprak een panel van specialisten over hoe de Cambridges een "monumentale overgang" hebben ondergaan sinds ze hun tiende huwelijksceremonie in 2021 vierden.
"Ze hebben hun waxjasjes verwisseld en lopen met de puppy's voor tiara's, baljurken en fluweel, en lopen over de paarse loper met Tom Cruise", zegt koninklijke specialist Duncan Larcombe. "Dit gaat over dat volwassen worden... de prins en prinses van Wales in afwachting."
Mede-koninklijk specialist en historicus Tessa Dunlop zegt dat deze transformatie gedeeltelijk te danken is aan Harry en Meghan.



"Ik veronderstel dat we Harry en Meghan een deel van de eer hebben gegeven, omdat ik veronderstel dat ze het paar onder druk hebben gezet om hun beroemde persoonskwaliteit nauwelijks een kickstart te geven", zegt ze.
Maar lang voor hun dagen van roze tapijten, smokings en kleermakersjurken hadden ze één VIP-fan in het bijzonder: Hare Majesteit de Koningin, die zelfs op hun trouwdag in 2011 de elektriciteit van het paar zag.
"De koningin was positief speels op de dag van het huwelijk van haar kleinzoon, 'praktisch overslaan' volgens een waarnemer, zonder twijfel dolblij met de manier waarop het publiek had gereageerd op de koninklijke pasgetrouwden", schrijft Andrew Morton in zijn nieuwste boek, The Queen (opent in nieuw tabblad). “Ze had de ervaring dat de toekomst van de koninklijke familie, haar familie, nu zeker was. De monarchie werd met de hulp van de massa meteen weer in bewondering en genegenheid gehouden.”

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.