Alweer een rommeltje, Kate? De hertogin van Cambridge draagt een blauwe blouse van £ 170 van Cefinn, het label van Samantha Cameron, terwijl ze een baby knuffelt tijdens het verhaal op een Schotse school.

Kate Middleton bevestigde haar moederlijke kant toen ze tegenwoordig een baby knuffelde op een bepaald moment in het verhaal op een universiteit in Glasgow, terwijl ze samen met prins William op een tweedaagse wervelwindreis door Schotland ging.

De hertogin van Cambridge, 40, maakte een elegante indruk toen ze de St John's Primary School in Port Glasgow bezocht, waar zij en de hertog, 39, deelnam aan een Roots of Empathy-sessie en sprak met studenten en docenten die deelnamen.


Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.